Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z podžbánského derby se nakonec radovala domácí Kroučová


Branky


0

Ve druhém mistrovském zápase čekalo Kroučovou derby s Řevničovem. Ta si v prvním zápase zastřílela a Srbči nadělila rovných jedenáct branek. Naopak celek Řevničova dokázal po třech brankách ve druhém poločase zvítězit v Šanově. A tento zápas byl pro diváka derby, se vším všudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili hráči hostů velmi dobře a aktivním napadáním dostávali soupeře pod neustálý tlak. Rezultovalo z toho spoustu střel, které byly zblokovány vesměs vždy na rohový kop. V tuto chvíli se domácí uchylovali pouze k nakopávaným míčům, které ale neměly šanci na úspěch. Ač tlak Řevničova neustával, byl to právě hostující celek, který byl prvně gólově potrestán. Nepovedený odkop od brány, po odpískaném faulu ve vápně domácí odvrátili až na vápno Řevničovských, tam zůstal nepochopitelně sám Trkal, loptu si zpracoval na prsa a poslal míč přesně pod břevno 1:0. Domácí to povzbudilo a netrvalo dlouho a jejich vedení bylo rázem dvoubrankové. Prosadil se špatně pokrytý středový hráč, jmenovitě Vajnara, ten si míč navedl až na velké vápno a levačkou po zemi přesně k pravé tyči rozjásal místní publikum podruhé 2:0. Hosté ale nechtěli odcházet do kabin za tohoto stavu, a tak se vrátili ke své aktivitě ze začátku zápasu. Bohužel spoustu dobře se vyvíjejících situací nevyřešili tak, jak by chtěli a skóré se neměnilo. Hráči Kroučové podnikli rychlý protiútok do otevřené obrany. Míč se dostal až na levou stranu na Jana Husáka a ten placírkou dostal míč za Peterku. Už to vypadalo, že branka bude platit, ale nakonec byl odmáván a následně také odpískán offside. Po tomto neuznaném gólu se přeci jen povedlo hostům skórovat. Hráči Kroučové si hráli na velkém vápně s míčem tak dlouho, až je o něj připravil Tóth a patičkou poslal míč za sebe na nabíhajícího Pedála. Ten si s nabídnutou šancí poradil zkušeně a loptu poslal po zemi k pravé tyči 2:1.

 

Hned úvodem druhého poločasu dostal pravý bek domácích, Robert Janek, žlutou kartu za nešetrný faul na Tótha. Chvíli na to tentýž hráč fauloval a obdržel druhou žlutou a tudíž červenou. Této výhody ihned využil hostující Řevničov, Bechynský poslal přesný centr do vápna, kam si nabíhalo několik hráčů, míč nakonec do sítě dostal Matějka 2:2. Tentýž hráč pak vyslal pěknou střelu ze střední vzdálenosti, ale s tou si domácí gólman poradil. Další velice důležitý moment se udál o několik minut později. Řevničovský Kováčik, který mimochodem měl již žlutou kartu, fauloval při úniku hostujícího hráče a byl také vyloučen. Opět ihned Řevničov této chvíle využi, po rozehrání z pravé strany, když si do vápna na přední tyč naběhl Tóth a levačkou poslal míč pod břevno 2:3. Pojistit vedení hostů mohl z velkého vápna Matějka, ale jeho technickou střelu do pravého horního rúžku domácí brankář vytáhl na rohový kop. Po něm se dostal do zakončení opět Matějka, ale hlavička skončila nad. Vyrovnaní přišlo, když hostující celek neuhlídal Jana Husáka po levé straně a ten poslal přízemní centr do vápna. Tam bránil protihráče Urbanovič a trochu nešťastně si srazil míč do vlastní brány, bylo vyrovnáno 3:3. Řevničovský hráč poté zbytečně fauloval na pravé straně za vápnem a byla z toho standardní situace. Trkal ji zahrál na penaltový puntík, kde míč hlavou lehce lízl hráč hostů a ten skončil těsně vedle brány. Poté domácí zahráli rohový kop, který brankář Peterka neukryl do svých rukavic a ve vápně vznikl šrumec. Míč se dostal k odraženému domácímu hráči a ten jej trochu se štěstím levačkou trefil pod břevno 4:3. Domácí tak v devíti lidech dokázali toto utkání otočit ve svůj prospěch.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jan Kováčik, vedoucí: Čekal jsem těžký zápas a má domněnka se potvrdila. Hosté nás od začátku zatlačili na vlastní polovinu a více drželi balón na svých kopačkách. Avšak díky dobré obranné hře celého týmu se do vyložené šance nedostali. Zhruba po 20 minutách se dostal do dobré příležitosti J.Husák ,ale z hranice vápna prostřelil hostující branku. O dalších 10 minut později jsme se už radovali. Po špatném výkopu od branky se dostal odražený balón ke Kubovi Trkalovi ten si krásně zpracoval a nechytatelnou ránou nedal gólmanovi šanci. Po gólů se hra vyrovnala a chvílemi jsme byli lepším týmem. To potvrdil krásným sólem L.Vajnar který šel od půlky a z hranice vápna nedal gólmanovi šanci. Neuteklo ani 5 minut a radovali jsme se po tření. J.Trkal krásnou přihrávkou našel J.Husáka a s přehledem zakončil. Naše radost netrvalo dlouho,protože hostující laik mávl offside a rozhodčí gól nesprávně neuznal. Do poločasu jsme chtěli udržet dvou brankové vedení, což se nám nepovedlo a po zaváhání jednoho z našich stopérů jsme inkasovali z kopaček Pedála. Do druhého poločasu jsme chtěli co nejdříve rozhodnout. To se nám však nepodařilo. Nejdříve byl vyloučen R.Janek po dvou žlutých za faul, a o dalších 15 minut později J.Kováčik také po dvou žlutých kartách. Zde rozhodčí neprojevil cit pro hru a zvlášť vyloučení Kováčika bylo hodně přísné. O to horší byla obě vyloučení, protože jsme z obou nařízených přímých kopů inkasovali a rázem jsme prohrávali 2:3. Nezbývalo nám nic jiného než začít hrát vabank. Zde se projevil cit pro hru našeho trenéra který nasadil J.Mayricha do útoku místo obránce J.Raise. Po dvou šancích hostí zatáhl, právě Mayrich, po pravé lajně balón a jeho střílený centr si nešikovně srazil hostující obránce do branky. Nezbývalo moc času do konce zápasu a i v devíti jsme skóre chtěli strhnout na svoji stranu. To se nám nakonec podařilo když po centru Trkala se k odraženém u míči dostal Mayrich a koníčkem poslal míč k levé tyčí hostující branky. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, ale ukázali jsem vnitřní sílu a nakonec jsme zápas u bojovali do vítězného konce.

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth: Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Soupeře jsme tím zaskočili a hrálo se v prvních dvaceti minutách pouze na jeho polovině. Bohužel veškerá střelba byla zblokována na rohové kopy a domácího brankáře tudíž neohrozila. Zde jsme měli minimálně jeden rohový kop přetavit ve vedoucí branku, do poločasu jsme jich zahrávali snad dvanáct. Potom jsme neobsadili volného domácího útočníka na velkém vápně a inkasovali jsme. Než jsme se vzpamatovali, třepotal se kulatý nesmysl v naší síti podruhé. Domácí vstřelili ještě jednu branku, ale ta nebyla uznána kvůli postavení mimo hru a ke slovu se dostalo i naše mužstvo. V závěru se podařilo snížit. Druhý poločas jsme začali dobře a podařilo se nám po standardce zaslouženě vyrovnat. A když jsme vstřelili třetí branku a šli poprvé v zápase do vedení, vypadalo to dobře. Bohužel domácí i v devíti lidech dokázali takřka nemožné, k čemuž jsme mu naší laxností a zbytečnými fauly pomohli sami, a vstřelili po standardkách další dva góly. Dnes naprosto zbytečně ztracené body.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - L. Vajnar [-] , P. Mindžak [-] (46. M. Kiss [-] ) , J. Rais [-] (77. J. Mayrich [-] ) - J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] (65. A. Mildorf [-] ) , T. Bohatý [-] , R. Janek [-] - J. Husák [-] , J. Trkal [-] , J. Kováčik [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Vacínek [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] , O. Bechynský [-] - P. Matějka [-] , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] , M. Tóth [-] - O. Mudra [-] (88. J. Pesl [-] ) , L. Petráček [-] (58. R. Prokop [-] )

ŽK: 33. J. Kováčik , 49. R. Janek , 90. J. Škuthan - 27. P. Matějka , 69. J. Murčo , 75. J. Urbanovič . ČK: 62. R. Janek , 71. J. Kováčik .
Místo: TJ Sokol Kroučová. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Stibor Radek - Škuthan Tomáš, Bobák Vladimír (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.