0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani nepříznivé počasí nezabránilo Řevničovu uloupit tři body


Branky


0

Tým Sparty Řevničov v neděli zajížděl do Šanova, aby zde poměřil síly s tamním mužstvem. Soupeř se v minulé sezóně zachránil až v posledním kole, kdy prohrál právě s řevničovským celkem na penalty a to slibovalo velice zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl do brány jen jeden planý poplach

Zápas sužoval od samého začátku silný vítr, který bránil hráčů předvádět líbivější fotbal. Hrálo se převážně od vápna k vápnu s ojedinělou střelbou ze střední vzdálenosti. Domácí se mohli dostat do vedení po propadnutí Řevničova na straně hracího pole, ale obrovskou šanci proměnit nedokázali. Pohnout nerozhodným skóre chtěl i Petráček, když naservíroval přihrávku na nabíhajícího Matějku do vápna, ale ten trefil jen tyč domácí brány. Poté vyprodukoval krásnou táhlou střelu stoper domácích, ale Peterka byl na svém místě a míč ukryl do svých rukavic. Mezi střelce se mohl několikrát zapsat i Tóth, ale po rozehrání standardní situace netrefil přesně a poté ve druhé šanci hlavičkou Sekyru nepřekonal. Gólu se v prvním poločase přeci jenom fanoušci dočkali, ale ten nebyl sudím uznán. Hosté podnikli útok, míč se dostal do vápna, kde jej vybojoval levý bek Mudra a loptu uklidil do brány. Po hvizdu rozhodčího každý očekával, že se bude rozehrávat z půlícího kruhu, ale nebylo tomu tak. Sudí přerušil hru, aby mohl zkontrolovat ležícího domácího hráče a branku neuznal. První poločas už mnoho dalších zajímavých momentů nenabídl, a proto také skončil bez branek.

Nulu prolomil aktivní Hanzlík

V druhém poločase byli hosté o něco aktivnější. První gól vstřelil netradičně z pozice pravého beka Hanzlík. Ten si vyměnil u "lajny" několikrát šikovně balón s Prokopem a šel sám na Sekyru. Mohl ještě přihrávat na volného spoluhráče vedle sebe, situaci vzal ale na sebe a placírkou k tyči rozvlnil síť poprvé 0:1. Svoji šanci nevyužil opět Hanzlík, když šel sám na brankáře, ani dorážející Hošek a Matějka. Čtyři velké šance z dorážek během deseti vteřin! Domácí to zkoušeli po rohových kopech, ale ty hostující obrana odvrátila do bezpečí. Když se domácím nepodařilo využít ani přímý volný kop kousek za vápnem, udeřilo na straně druhé. Matějka si udělal výlet a šel středem sám na Sekyru. Gólmana si položil a pak už dával jen do prázdné brány 0:2. Domácí se pak začali dostávat na dostřel branky po změně rozestavení, kdy se jejich stoper posunul do záložní řady, ale třetí branka nakonec padla na druhé straně. Pedál si proklestil cestu až k vápnu a krásně do protipohybu nedal domácímu brankáři šanci. Poté se zbytečně přitvrdilo, za což nejdříve dostal Pedál žlutou kartu, když zatáhl za záchrannou brzdu na půlce a Hošek to odnesl zraněním, po kterém musel být dokonce vystřídán. Ke konci zápasu hosté ještě několik šancí doslova "zazdili". Výsledek už se na ukazateli skóre nijak neposunul a za tři góly si odvezli tři úvodní body hráči Řevničova. 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth (hráč Sparta Řevničov): "Od úvodních minut bylo na obou týmech patrné, že je to první mistrovský zápas. Zbytečné ztráty, nepřesné rozehrávky a špatné zakončení od obou mužstev. Domácí svoji velkou šanci v první půli neproměnili a to si myslím, že se hodně podepsalo na dalším průběhu utkání. Náš celek šel ve druhé půli do vedení a byl lepší. Vyústěním toho byla druhá, pojišťující branka. Domácí sice poté zabrali, ale třetí branka v jejich síti zlomila jakýkoli další možný odpor domácích. A to náš celek ještě v závěru spoustu tutovek zahodil. Dnes můžeme být spokojeni hlavně se třemi body."



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - J. Šulc [-] , D. Sklenička [-] , F. Volráb [-] , T. Volráb [-] - D. Šika [-] (80. T. Zeman [-] ) , S. Hrubý [-] (68. D. Kotek [-] ) , O. Klouček [-] , J. Hodík [-] (46. J. Cír [-] ) - M. Malík [-] , M. Blecha [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Mudra [-] , M. Vacínek [-] , O. Bechynský [-] , O. Hanzlík [-] - R. Prokop [-] , M. Pedál [-] , J. Hošek [-] , P. Matějka [-] , M. Tóth [-] - L. Petráček [-]

ŽK: 80. F. Volráb - 72. M. Pedál .
Místo: TJ Šanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Krátký Martin, Bobák Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.