P. Jindra 82. (p.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žehrovice zachránila od první porážky penalta


Branky


82. P. Jindra (p.) - 62. L. Roubík
11

Šlágr kola byl k vidění hned v sobotu dopoledne. První a dosud neporažený celek ze Mšeckých Žehrovic přivítal na svém hřišti Janov. Hostující Sokol byl velmi blízko vítězství, ale domácí, kterým se vůbec nedařilo, nakonec vysvobodila penalta a utkání nakonec skončilo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žehrovické trápení

Janov vsadil znovu na jednoduchý stylfotbalu, se kterým měli domácí problémy. V defenzivě se dařilo Melčovi s Amlerem, kteří eliminovali veškeré rozjeté akce soupeře a kanonýr Jindra nedokázal na sehrané duo najít recept. Žehrovice na začátek přežily obrovskou šanci soupeře a poté dosud neporažený celek zahrozil ze dvou přímých kopů za vápnem. V jednom případě musel míč vyrážet brankář Melč, ve druhé situaci minul domácí hráč branku.

 

Skóre mohl otevřít Kočí, který netrefil v dobré pozici ideálně centrovaný míč, neúspěšná byla i dorážka Zázvorky, která letěla nad. Ke slovu se více a více dostával hostující Sokol. Zuska mířil hlavou pouze do břevna, v další gólovce po centru Konvalinky předvedl Kolek skvělý zákrok proti zakoneční Houdy. Tento zákrok ho ale bolel a zbytek zápasu tak musel dochytat s velkým sebezapřením.

 

Zpoza vápna to zkoušel Roubík, ale zatím se pouze zastřeloval, aby mohl ve druhém poločase předvést fotbalovou parádu. Brankou neskončila ani individuální akce M. Bradáče, který prošel přes několik hráčů, ale jeho slabá střela domácímu brankáři nenadělala žádný větší problém. První poločas tak branku nenabídl a bylo jen otázkou, co přinese zbývající část zápasu.

Krásný gól Roubíka

Do druhého poločasu domácí celek přeskupil řady, na stopera šel Elsnic a hned to bylo znát. Jako první zahrozil po nahrávce za obranu od Roubíka z první Konvalinka, nebezpečná střela ale síť nerozvlnila. Skóre se měnilo po hodině hry. Roubík práskl do míče zhruba ze třiceti metrů a jeho krásná rána padla přesně k tyči - 0:1.

 

Domácí tak byli velice blízko první porážce. V poslední desetiminutovce byl k vidění souboj ve vápně mezi stoperem Melčem a Janem Kolkem. Domácí fotbalista šel k zemi a sudí i přes nepochopení Janova ukázal na značku pokutového kopu. Tíhu okamžiku na sebe vzal Jindra a odvrátil možnost první porážky - 1:1. Mšecké Žehrovice nehrály to, na co jsou jejich fanoušci zvyklí a v utkání tahaly za kratší provaz.

 

Poslední minuty byly pro první celek soutěže hodně dlouhé. Štěstí ale znovu stálo při svěřencích Jana Zíky. Po nahrávce od Roubíka mohl skórovat Zuska, ale nájezd na Kolka zakončil vedle. A když ani střelecký pokus Houdy za zády domácího brankáře neskončil a zastavil se na tyči, bylo hotovo. Sokol byl velmi blízko výhře, ale chtělo to přesnější koncovku. I když převaha byla znatelná, na výhru to nestačilo.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Neměli jsme dobrý vstup do zápasu, celkově se nám nedařilo vůbec nic a konečný bod jsme si za takový výkon ani nezasloužili. Soupeř byl po celý zápas lepší. Od jejich stopera létaly dlouhé míče na rychlé útočníky, s čímž jsme měli problém. Přizpůsobili jsme se hře Janova, úplně jsme opustili náš styl. Veškeré naše snažení končilo na dobře hrajícím stoperu Melčovi, nic jsme si nevytvořili. Janov byl lepší, měl více šancí, dal hezký gól a šel do vedení. U nás se projevil úzký kádr, náš brankář navíc dochytával se zraněním po souboji s protihráčem. Nedařilo se nám, kluci to ví, byl to pro nás těžký zápas.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Chybělo už podruhé fakt málo a mohli jsme vyhrát, bohužel nám asi proti Žehrovicim není přáno. Celý zápas byl v naší režii a myslím si,že kluci můžou být rádi, že to nebylo 0:4. Teď jsme dva zápasy ztratili, tak doufám, že se na nás konečně usměje štěstí a začne se zase dařit, jinak výkon super.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - V. Lukáč [-] (62. L. Věprovský [-] ) , J. Elsnic [-] , P. Jindra [-] , J. Kočí [-] , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] (75. S. Neroda [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Kolek [-] , M. Bondarev [-] , K. Uher [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-] , M. Amler [-] , T. Kačírek [-] (75. J. Koukal [-] ) , L. Roubík [-] , J. Melč [-]

ŽK: 24. J. Kail .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Vladimír, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Žehrovice doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích