2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov potvrdil proti Olešné sílu v domácím azylu


Branky


15

Bez kapitána Jana Melče a středopolaře Lukáše Roubíka sehráli Janovští domácí zápas proti Olešné. Pásovka chtěla s těžkým soupeřem bodovat, ale bylo jasné, že to nebude nic jednoduchého. To se také potvrdilo, domácí šli do vedení, které ve druhém poločase ještě navýšili a jelikož se hosté neprosadili ani jednou, zůstaly všechny boda doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání zastavila spojnice

V prvním poločase se do více příležitostí dostával domácí Janov, který byl také aktivnější a šel více za vítězstvím. Na svém specifickém hřišti chtěl dát branku co nejdříve a proti Olešné si zápas ulehčit. Poprvé se skóre měnilo ve 22. minutě. Dlouhý nákop Lince našel Konvalinku, který byl úspěšnější ve vzájemném souboji než obránce a křížnou ranou do šibenice nedal Fiedlerovi šanci - 1:0.

 

Vyrovnat mohla Olešná z přímého kopu, ale za Melčem zvonila z kopačky J. Procházky spojnice. Naopak na druhé straně mohl skóre navýšit M. Bradáč, ale v samostatném nájezdu ho Fiedler vychytal. Zasahovat hostující brankář nemusel proti střele Konvalinky, která skončila z hranice šestnáctky nad brankou. A když ani Zuska nestihl o kousek hlavičkovat po centru Houdy, šlo se do kabin za těsného vedení domácího celku.

 

Janov přidal pojistku

Stejně jako v prvním, tak i v tom druhém poločase měl více ze hry Janov. A právě domácí měli více šancí než soupeř. Pásovka chtěla vyrovnat, většina akcí ale končila v předfinální fázi a byli to hráči Sokola, kteří navýšili své vedení. Uběhla hodina hry a nedorozumění v rozehrávce potrestal M. Bradáč, který si navedl míč směr Fiedlerova svatyně a podél brankáře přidal pojistku - 2:0.

 

V další šanci se po Zuskově centru objevil znovu M. Bradáč, tentokrát byl ale Fiedler úspěšný. A štěstí měl i při zakončení Lince zpoza šestnáctky, který orazítkoval tyč. A když po přihrávce Alijeviče pálil M. Bradáč nad, bylo jasné, že domácí další branku nepřidají. Pásovka do poslední minuty živila naději na obrat, bez gólu na něj ale mohla zapomenout. Janov měl více ze hry, svého soupeře pouštěl do šancí jen sporadicky a tři body zůstaly doma.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Podruhé za sebou jsme se nesešli v optimální sestavě, i tak jsme dokázali nechat tři body doma. Olešnou jsme nepustili vůbec do ničeho. Bylo špatně, že v zápase nepadla jediná žlutá karta, zákroků na to bylo dost z obou stran, zbytečně se potom až moc přitvrzovalo. Příští týden jedeme do Pustovět, kde opět necháme všechno.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , J. Linc [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] (81. V. Zuska [-] ) , J. Kail [-] , J. Koukal [-] , A. Alijevič [-] (88. M. Marhevský [-] ) , J. Kloub [-] , M. Dohnal [-] (46. J. Koukal [-] )

FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Kočovský [-] , V. Zadnevulytsia [-] , J. Procházka [-] , P. Bučák [-] (73. D. Svoboda [-] ) , Š. Procházka [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] , J. Urban [-] , J. Černý [-]

Hráči zápasu: J. Kail , F. Houda , M. Bradáč - V. Fiedler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - BLOKEŠ Ondřej, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Janov je při chuti poprat se o čelo tabulky. S Olešnou, která se v utkáních nedokáže vyvarovat hluchých pasáží, nenechají Janovští nic náhodě a rozhodnou již v průběhu prvního poločasu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích