EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 6.5.2023

0

Expert 23. kola rakovnického okresního přeboru vzešel znovu z ženských řad! Své tipy nám poskytla Bětka Brabcová, hráčka pavlíkovských Lvic.




Bětka Brabcová

Střední záložník, mozek hry a velezkušená fotbalistka, která je duší pavlíkovského ženského klubu, nám poskytla své tipy na nadcházející kolo rakovnického okresního přeboru. Po Julče Ketmanové tak další tipérka z ženských řad, která se toho vůbec nebála a kývla na tradiční expert tip. Je vidět, že fotbalu rozumí, zejména ten rakovnický sama aktivně navštěvuje, a tak její tipy nejsou rozhodně mimo mísu. Posuďte sami!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Přesto, že se Žehrovicím na jaře až tolik nedaří a aktuálně řeší ještě personální starosti, utkání s poslední Čistou bez ztráty kytičky zvládnou.

Tip experta: 0 20 - 27 - 53 %
Komentář experta:

V tomto duelu očekávám překvapení kola. Řevničov odehraje dobré utkání, vyvaruje se zbytečným chybám v obraně a konečně po povedeném výkonu obere soupeře o body.

Tip experta: 0 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Derby v Městečku lehce favorizuje domácí. Pustověty, jenž mají za sebou několik dobrých výsledků, budou hrát vyrovnanou partii, která nakonec i skončí smírně.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Janov je při chuti poprat se o čelo tabulky. S Olešnou, která se v utkáních nedokáže vyvarovat hluchých pasáží, nenechají Janovští nic náhodě a rozhodnou již v průběhu prvního poločasu.

Tip experta: 2 27 - 13 - 60 %
Komentář experta:

Ani jeden tým nezažívá jaro podle představ. Zatímco Lužná řeší, zda se udrží na předních příčkách, Kněževes je namočena v sestupových vodách. I když domácí budou nepříjemným soupeřem, favorit si po vyrovnaném boji odveze všechny body.

Tip experta: 2 40 - 13 - 47 %
Komentář experta:

Jelikož v neděli také hraje zavidovské áčko v Lubné, je pravděpodobné, že koně budou v ranním utkání odpočívat. To by mohlo nahrát Pavlíkovu, který je na vítězné vlně.

Tip experta: 2 53 - 27 - 20 %
Komentář experta:

Kolo uzavírá další vyrovnaný duel, ve kterém by Lišany už potřebovaly plně bodovat, ovšem bojím se, že horko těžko budou dávat dohromady sestavu z důvodu mnoha zraněných.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Vávra 5
2. Ondřej Cílek 5
3. Denisa Janoušková 4
4. Jakub Kail 4
5. Radek Hruška 4
6. Jaroslav Bureš 4
7. Ladislav Rác ml. 4
8. Jiří Klik 4
9. Petr Čech 3
10. Václav Kratochvíl 3
11. Jan Zika 3
12. jan koci 3
13. Ladislav Rác 3
14. Libor Hájek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.