4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy se v Kosoři vrátily do hry i v deseti, domácí ale během dvou minut rozhodli o svém vítězství


Branky


15. M. Černý (p.) , 44. J. Křemen , 75. M. Brož , 77. J. Křemen - 54. T. Petr , 65. S. Mařík
6

Když se tyto dva celky střetly na konci minulé sezony V Olších, byl k vidění fantastický obrat Kralup z 0:3 na 4:3. Hodně branek padlo i dnes v Kosoř Areně, tentokrát ovšem, i přesto, že Kralupy dokázaly srovnat z 2:0 na 2:2, rozhodly dva góly domácích během dvou minut o triumfu kosořských borců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a červená karta pro hosty

Na začátku utkání se hrála velice vyrovnaná a opatrná hra.

 

První výrazný moment zápasu přinesla 14. minuta. Po povedené akci mohl do prázdné branky zakončovat kapitán domácích Milan Černý, který byl ale na poslední chvíli stažen k zemi hostujícím Emmerem. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a odpískal pokutový kop pro domácí. Hostujícímu Emmerovi navíc udělil červenou kartu. Balón si na penaltu postavil sám Milan Černý a přesnou střelou nedal Víškovi šanci. Kosoř tak vedla 1:0.

 

V následujících minutách si oba celky dokázaly vypracovat několik zajímavých příležitostí, druhého rozvlnění sítě se ale diváci nedočkali.

 

Až těsně před koncem úvodního dějství byla v Kosoř Areně k vidění druhá branka a znovu na straně domácích. Po přihrávce Černého si balón kolem kralupského gólmana píchl Jan Křemen, který už se poté před prázdnou brankou soupeře nemýlil.

 

První poločas tak skončil za stavu 2:0 pro domácí mužstvo.

Hosté se vrátili do hry, Kosoř ale rozhodla slepenými góly

Trenér domácích Jakub Slunéčko provedl do druhého poločasu čtyři vynucená střídání a bylo to znát. Kralupští na svého soupeře vlétli, byli aktivní a v 54. minutě snížili na rozdíl jediné branky. Po špatné komunikaci mezi mezi brankářem a jedním z obránců domácích se do šance dostala jedna z letních posil Kralup, kterou je Tomáš Petr. Hostující útočník udělal kličku gólmanu Frantovi a střelou do prázdné branky vrátil hostům naději na body.

 

V 65. minutě bylo na hostujících střídačkách ještě o něco veseleji. Tečovaná střela Stanislava Maříka ze strany vápna totiž zapadla za záda kosořského brankáře, a to znamenalo srovnání skóre na 2:2.

 

Poté ale začali iniciativu znovu přebírat domácí a dvěma slepenými brankami odskočili svému soupeři znovu na rozdíl dvou branek. Nejprve se v 75. minutě prosadil centrovaným míčem, který skončil v brance, Marek Brož a o dvě minuty později vsítil svou druhou branku v zápase Jan Křemen.

 

Ve zbývajících minutách už se utkání dohrávalo. Kosoř hlídala dvoubrankový náskok a kralupští už se na zázračný obrat nezmohli. Za zmínku stojí akorát šance střídajícího Glogase, která ale ve snižující gól přetavena nebyla.

 

Kosoř tak doma přemohla fotbalisty Kralup 4:2.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko: S naším výkonem jsem moc spokojený. Klukům patří poděkování za to, že i přesto, že jsme věděli, že budeme muset o poločase provést několik změn, tak mi s tím pomohli a nevzdali to. Zvládli jsme to, ale jednoduchý zápas to nebyl. Myslím si, že Kralupy spodek tabulky hrát nebudou.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnes jsme odehráli výborné utkání, i když jsme od 14. minuty hráli po vyloučení Jardy Emmera v deseti a v poločase prohrávali 2:0. Vrátili jsme se bojovným výkonem do utkání, po brankách Standy Maříka a Tomáše Petra jsme vyrovnali a ještě v 75. minutě jsme hráli nerozhodně 2:2. Bohužel jsme stav neudrželi a po dvou slepených brankách prohráli 4:2. Hráčům nemáme co vytknout. I přesto, že jsme hráli o deseti, tak jsme nesložili zbraně a snažili se s výsledkem něco udělat. Jak se říká, že utkání se dá prohrát, ale musí se na hřišti nechat všechno a bojovat do poslední minuty, tak to byl přesně tento případ. Nemáme se za co stydět. Odjíždíme bez bodu, ale se vztyčenou hlavou.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - D. Radosta [-] (46. M. Bícha [-] ) , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] (46. M. Jurovčík [-] ) , P. Stejskal [-] (46. Č. Pekárek [-] ) , P. Nehoda [-] , M. Folejtar [-] (46. J. Vampola [-] ) , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , M. Brož [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] (84. M. Glogas [-] ) , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , D. Hemr [-] (64. J. Víteček [-] ) , S. Mařík [-] , J. Kabyl [-]

ŽK: 31. M. Brož , 50. M. Jurovčík , 83. M. Bícha - 8. J. Kabyl , 48. R. Culek , 71. J. Víteček . ČK: 14. J. Emmer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠESTÁK Vojtěch, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: výhra domácích

Řekl bych, že Kosoř se letos bude rvát o postup a futsalisté v jejich řadách domácí pažit znají natolik, že Kralupy jim úplně soupeřem nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích