1:1
(1:0)
52. L. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přehlídka neproměněných šancí, atraktivní utkání mezi Rakovníkem a Klecany skončilo remízou


Branky


6

Rakovník otevřel sezonu poměrně překvapivým vítězstvím na horké půdě v Podlesí. I Klecany dokázaly v úvodním utkání nového ročníku naplno bodovat, a to když si doma poradily s nováčkem z Votic. Dnešní souboj nabídl zejména v prvním poločase několik neproměněných šancí na obou stranách, až si obě mužstva nakonec body rozdělila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přehlídka neproměněných šancí a vedení domácích

Úvodní dějství bylo velice vyrovnané a na obou stranách mohli diváci sledovat jednu šanci za druhou.

 

Na straně hostů to byl zejména Matúš Ševčík a poté i Ondřejové Průcha s Dvořákem, kteří v několika gólových příležitostech, i za přispění nového rakovnického brankáře Tůmy, neuspěli. Klecanští byli v ofenzivě značně oslabeni, jelikož jim v dnešním klání chyběl ostřílený útočník Antonín Hrdina.

 

Na domácí straně nedokázal z malého vápna vsítit Filip Turbák, samostatný únik nedotáhl do gólového konce Dominik Žďánský a jednou divákům na stadionu zvonilo v uších, když balón skončil na břevně.

 

Přeci jen se ale domácím ze všech těch šancí podařilo jednou skórovat. Povedenou individuální akcí a následným zakončením se prezentoval Václav Čadek, jehož pokus dokázala vyrazit druhá nová tvář mezi třemi tyčemi, kterou byl brankář Martin Šanda. Na dorážku Jana Červeného už byl ale hostující gólman krátký, a domácí se tak mohli radovat z vedení.

 

První poločas, ve kterém se hra přelévala ze strany na stranu a oba týmy si vytvořily několik gólových šancí, tak skončil jednobrankovým náskokem domácího Rakovníka.

Na šance chudší půle s vyrovnáním hostů

Druhá půle už na šance tak bohatá nebyla, i tak jsme ale hned po sedmi minutách hry mohli sledovat radost hostů, kteří dokázali srovnat skóre na 1:1. Po propadlém balónu z rohového kopu se střelou do odkryté branky prosadil Lukáš Urban.

 

Utkání začalo s přibývajícími minutami nabírat na bojovnosti a touze po třech bodech. K vidění bylo také hodně nedotažených akcí na obou stranách.

 

Hosté hrozili znovu Ševčíkem a také Jakubem Dvořákem, do vedení se však dostat nedokázali.

 

Závěrečná desetiminutovka patřila domácím, kteří svého soupeře zatlačili a ještě v posledních vteřinách zápasu mohli rozhodnout o svém vítězství. Klecanská obrana ale veškeré nebezpečí na poslední chvíli zažehnala.

 

Oba týmy se tak po devadesáti minutách rozešly smírně.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Hamouz: Ten bod bereme. Myslím si, že vzhledem k tomu průběhu je to asi zasloužená remíza. Jdeme zápas od zápasu a příští týden nás čeká další důležité utkání.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Za mě to byl vyrovnaný zápas, možná jsme měli o trochu víc šancí my, zejména v první půli. Bylo to hodně bojovné a vyhecované utkání v rámci fair play. Bod je ve finále zasloužený, byli jsme za něj rádi a myslím, že hrát v Rakovníku nebude pro nikoho snadné.



Sestavy


SK Rakovník
J. Tůma [-] - T. Kotaska [-] (46. P. Bohatý [-] ) , D. Žďánský [-] , J. Sabo [-] (46. J. Holý [-] ) , F. Turbák [-] (78. P. Mezei [-] ) , P. Wajshajtl [-] , V. Čadek [-] (77. M. Valcha [-] ) , J. Šindler [-] , J. Červený [-] (83. P. Kýzl [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Severin [-]

MSK Klecany
M. Šanda [-] - O. Dvořák [-] , M. Ševčík [-] , D. Fejgl [-] (72. J. Dvořák [-] ) , L. Urban [-] , V. Hordashko [-] , D. Průcha [-] (86. D. Bartoš [-] ) , O. Průcha [-] (78. P. Svoboda [-] ) , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] , F. Vaktor [-]

ŽK: 86. P. Bohatý - 72. V. Hordashko , 90. M. Ševčík .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBEČKA Pavel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že velké hřiště je pro domácí spíše nevýhodou, alespoň v loňské sezoně tomu tak bylo. Klecany mají kvalitní kádr, který toho využije a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích