T. Pucholt 23. (p.)
J. Severin 87.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na rakovnické pouti bylo veselo, na hřišti už tolik ne. Úderný závěr Vestce přinesl Viktorce čtvrtou výhru v sezoně


Branky


23. T. Pucholt (p.) , 87. J. Severin - 11. J. Ježdík , 47. R. Matysík , 88. D. Minha , 93. M. Chaloupka (p.)
4

Rakovník v minulém kole podlehl po dobrém výkonu Jinočanům. Zopakovat kvalitní hru se mu povedlo i proti favorizovanému Vestci, ani tentokrát to ale na body nestačilo. Pouť, stojící hned vedle hřiště, na kterém se na góly bohaté utkání odehrálo, byla svědky dramatického závěru, po kterém se ze tříbodového zisku nakonec radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

V úvodu utkání byl pískán ofsajd na obou stranách.

 

Ve 3. minutě se ve vápně uvolnil Máče, který následně skončil na zemi. Hosté se dožadovali penalty, ale rozhodčí zůstal klidný.

 

Vestec se dočkal v 11. minutě, kdy po centru do vápna od Candry Matysík v pádu netrefil, ale Jiří Ježdík již ano. Viktorka tak vedla 1:0.

 

Domácí se snaží o vyrovnání, ale akce Bohatého a Červeného brankou nekončí.

 

Fotbalisté Rakovníka zahrávají rohové kopy, které se Vestci daří odvracet Pecinovským i Hendrychem.

 

Ve 23. minutě vracející se Matysík ve vápně skluzem zastavuje Bohatého a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu bezpečně proměnil Pucholt, a srovnal tak na 1:1.

 

Ve 29. minutě domácí předvedli pěknou akci po spolupráci Wajshajtla s Červeným, kterou zakončuje Turbák střelou do tyče.

 

Ve 37. minutě se po trestném kopu Jiřího Ježdíka ve vápně prosazuje Minha, ale pomezní rozhodčí zvedá praporek, takže branka neplatí.

 

Poté Minha prošel přes dva obránce do vápna, ale místo střely přihrává Matysíkovi, který je zablokován.

 

Domácí zakončují Bohatým a Čadkem, ale Bašta je pozorný a střely chytá.

 

Úvodní dějství tak skončilo remízou 1:1.

Povedený závěr hostů

Začátek druhého poločasu vyšel hostům parádně. Na levé straně si vyměnili míč Hobza s Matysíkem. Druhý jmenovaný si navedl míč na hranici pokutového území a střelou přes celou branku vymetl šibenici brankaři Peškovi. Vestec tak vedl 2:1.

 

Stálé nebezpečí pro hostující branku hrozí od Červeného, který svoji rychlostí svádí řadu soubojů s vesteckými obránci. Jde sám, ale Baštu nepřekonal.

 

V 62. minutě se přes Candru ve vápně prosadil domácí Bohatý, ale vše zachránil vracející se Máče.

 

V 69. minutě při Viktorce stálo štěstí. Pro dlouhý míč za obranu si vyběhl Bašta. Promáchl, balón netrefil a nabídl prázdnou branku Žďárskému, který však z úhlu míč do branky nenasměroval.

 

Střídající viktorián Jan Bodlák vyslal Ptáčka na branku, ale ten přestřeluje.

 

Domácí Vestec přehrávají, centry létají do vápna, kde kraluje Bašta s hostujícími obránci.

 

Až v 87. minutě se domácím podaří vyrovnat. Zahrávají několik rohových kopů a po jednom odvráceném míči jde centr do vápna z pravé strany, kde se hlavou prosazuje Severin a srovnává na 2:2.

 

Za minutu si vedení vzala Viktorka nazpět. Franc zastavil domácí, přihrál Matysíkovi, který ještě sklepl míč Minhovi a ten prostřelil Peška.

 

V prodloužení Matysík uvolnil do vápna Hobzu, toho obránce podkopl a je pískán pokutový kop. Míč si bere střídající trenér Chaloupka a nedává brankáři šanci.

 

Rakovník tak doma podlehl Vestci 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Hamouz: Bylo to zase takové smolné utkání. Dvakrát jsme se dostali do hry, dvakrát jsme prohrávali. Hrozně se nadřeme na gól a pak jednoduše pustíme zápas, kdy jsme soupeři nesmyslnou rozehrávkou darovali vítězství jako na talíři. Utkání by tentokrát slušela remíza, soupeř byl velice kvalitní a dal krásné góly. Na remízu to ale bylo.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes nás v Rakovníku přivítala pouť, která byla snad až na hřišti, což bylo velmi zajímavé. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a už v 6. minutě jsme měli kopat penaltu, kterou neviděl jen rozhodčí, jinak celý Rakovník a i náš řidič autobusu, který byl zrovna na řetízkáči. Po gólu naše aktivita trochu opadla a domácí byli nebezpečnějším týmem, ale do kabin jsme měli jít za vedení 2:1. Opět však jediný člověk, který viděl ofsajd, nám překazil radost. Nutno říct, že to bylo celé velmi divné, praporek totiž šel nahoru až když brankář domácích házel míč na půlku. Vstup do druhého poločasu byl opět parádní a pak jsme byli asi do 80. minuty lepším týmem, ale posledních deset minut domácí šli za gólem více. Naštěstí však i přes divoký závěr bereme tři body, a to zaslouženě, bych řekl. Takže jsme vystřelili partnerkám papírové růže na střelnici a vesele jeli k domovu.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] , F. Turbák [-] (46. M. Valcha [-] ) , J. Sabo [-] (46. D. Žďánský [-] ) , V. Čadek [-] , P. Wajshajtl [-] (70. P. Mezei [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Vydra [-] (76. T. Kotaska [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] (76. T. Itner [-] ) , J. Šindler [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - M. Hendrych [-] , P. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (60. J. Ptáček [-] ) , P. Pecinovský [-] (67. J. Bodlák [-] ) , D. Minha [-] (90. M. Chaloupka [-] ) , R. Matysík [-] , P. Candra [-] , V. Máče [-] (79. D. Franc [-] ) , A. Bodlák [-] (46. J. Hobza [-] ) , J. Maňák [-]

ŽK: 34. J. Sabo , 60. P. Wajshajtl , 90. J. Severin .
Počet diváků: 317. Rozhodčí: Pejša Jakub - ZÍKA Jan, VÁGNER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: remíza

Myslím si, že obrovské hřiště v Rakovníku nebude vyhovovat ani jednomu soupeři. Navíc tuším, že hosté jsou oslabeni o tři hráče základní sestavy. Remíza 1:1.