4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2023 19:00

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jíloviště je zpět na vítězné vlně, doma si poradilo s Kralupy


Branky


6. L. Soldát , 30. T. Chlapec (vl.) , 61. A. Boruta , 89. O. Walter - 33. L. Krejza , 39. M. Houška
4

Fotbalisté Jíloviště nedokázali zvítězit již dvě utkání po sobě. Po prohře se Sedlcem-Prčice přišla remíza s poslední Nelahozevsí. Okusit znovu chuť vítězství chtěli Sieglovi svěřenci proti mužstvu z Kralup, které se na zápas naladilo výhrou nad Spartakem. Zápas nabídl branky na obou stranách a ve finále tříbodovou radost domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích a „comeback“ hostů

Hned po pár minutách hry mohli skóre zápasu otevřít hosté, Stanislav Mařík ale ve stoprocentní příležitosti neuspěl.

 

Vzápětí měli příležitost domácí, kteří, na rozdíl od svého soupeře, dokázali svou šanci přetavit v úvodní gól zápasu. Po pěkné křídelní akci centroval Václav Janoušek, jenž ke skórování pobídl Luboše Soldáta. Ten se ve vápně nemýlil a přesným zakončením poslal svůj tým do vedení.

 

V následujících minutách drželi více balón hosté, další šance ale dlouho nepřicházely ani na jedné straně. K vidění bylo naopak mnoho soubojů a faulů.

 

Zhruba po pětadvaceti minutách hry měl na kopačce vyrovnání kralupský Jakub Řezníček, ani on ale ve druhé stoprocentní příležitosti hostů uspět nedokázal.

 

A tak přišel pro Kralupy znovu trest. Ve 30. minutě si totiž centr srazil do vlastní sítě ve skluzu Tomáš Chlapec. Jíloviště tak vedlo 2:0.

 

Domácí ale po druhé vstřelené brance polevili a iniciativu začali přebírat hosté. Výsledkem toho byl ve 33. minutě snižující gól na 2:1. Po centru ze strany se hlavou prosadil Luboš Krejza.

 

Ve 39. minutě bylo vyrovnáno. Střelou z přímého kopu se trefil Miloslav Houška.

 

Úvodní dějství tak skončilo nerozhodným výsledkem 2:2.

 

 

Dva góly domácích

Domácím se vstup do druhé půle povedl, jelikož se po čtvrthodině hry radovali z vedení. Po rohovém kopu se prosadil obránce Adam Boruta.

 

Jíloviště se poté soustředilo zejména na defenzivní stránku hry a snažilo se především kontrolovat výsledek. Kralupští chtěli vyrovnat, vyloženou šanci už si ale vytvořit nedokázali.

 

Utkání uzavřela branka na 4:2, kterou po centru střídajícího Jana Pospíchala vsítil do Víškovy odkryté svatyně druhý střídající hráč, a to Ondřej Walter.

 

Jíloviště tak doma porazilo Kralupy 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: S těžkým soupeřem jsme spokojeni se ziskem tří bodů. Ve druhé půli jsme výkon zlepšili a kontrolovali zápas. Tentokrát jsme proměnili to, co jsme měli. Jelikož nám to teď moc nelepí, tak jsme na úkor fotbalu zjednodušili hru a promítlo se nám to do těch tří bodů.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Rozměry hřiště v Jílovišti jsou asi minimální, co umožňují pravidla. Bylo tedy předem jasné, že utkání bude o soubojích a bojovnosti a že nás nečeká moc pohledný fotbal. Na hřišti se toho kromě nakopávaných balónů z obou stran moc neodehrálo, tak se to dá zhodnotit stručně všechno. Ve 3. minutě Standa Mařík neproměnil stoprocentní gólovou příležitost a za minutu jsme dostali gól na 1:0 po centru ze strany. Pak neproměnil stoprocentní gólovou příležitost Jakub Řezníček a za pět minut jsme si po centru ze strany dali vlastní gól. Poté jsme po centru dali na 2:1 a z trestného kopu na 2:2. To bylo za první poločas všechno. Ve druhé půli soupeř zalezl na velké vápno a bránil, což se mu na malém hřišti dařilo. Z ojedinělé příležitosti z rohového kopu dal gól na 3:2 a poté ke konci do otevřené obrany, opět po centru, na 4:2. Takže celkově nepříliš hezké utkání a jen naším špatným bráněním centrovaných míčů, po kterých jsme dostali naprosto jednoduché a primitivní branky, jsme prohráli zápas, ve kterém jsme měli bodovat.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - T. Šorna [-] , J. Kučera [-] (86. J. Pospíchal [-] ) , L. Soldát [-] (83. J. Šibrava [-] ) , J. Hotový [-] , V. Janoušek [-] (66. O. Walter [-] ) , J. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] (76. F. Kafka [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-] , M. Rajnoch [-] (66. F. Janoušek [-] )

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] (83. J. Víteček [-] ) , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , R. Culek [-] (71. T. Petr [-] ) , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] (71. O. Čejka [-] ) , S. Mařík [-] , J. Kabyl [-]

ŽK: 20. O. Vrabec , 55. V. Janoušek , 63. H. Siegl - 19. Š. Janíček , 27. J. Kabyl , 45. D. Hemr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že domácí zaberou a vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích