1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatý bod pro domácí, Slaný remizovalo s Vestcem


Branky


4

Fotbalisté slánské rezervy si v minulém kole připsali tři body za výhru nad B-týmem Kladna. Dnes stál proti svěřencům Radima Vavrocha papírově daleko silnější soupeř, a to Viktorka Vestec. Domácí ale i přesto dokázali bodovat, když s favoritem plichtili 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól domácího Říčky

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Domácí se snažili rychlými protiútoky zaskočit vesteckou obranu a hosté se pokoušeli kombinačně dostat na dostřel domácí branky.

 

V 5. minutě prošel domácí Dohnanský přes Candru, ale vše zachránil vracející se Jan Bodlák.

 

V 10. minutě se slánští dostali do vedení. Po Baštově chybě v rozehrávce uvolnil Volek na levé straně Dohnanského, který prošel přes dva hráče Vestce k brankové čáře a před brankou našel zcela volného Jiřího Říčku. Ten už měl jasnou úlohu, kterou splnil na jedničku - rozvlnil síť hostující branky.

 

V následujících minutách se útoky střídaly na obou stranách, ale řada slibných akcí skončila špatným centrem či nepřesnou přihrávkou.

 

V 19. minutě se ve vápně uvolnil hostující Minha, který šel následně po střetu s obráncem domácích k zemi. Rozhodčí ale i přes protesty Viktorky na penaltu neukázal.

 

Po chvíli střílel z přímého kopu vestecký Jiří Ježdík, ovšem nad. Na druhé straně nedovolil Říčkovi zakončit Pecinovský.

 

Po první půli tak domácí vedli nad soupeřem z Vestce 1:0.

Vyrovnání Matysíka

Hosté vstoupili do druhé půle velice aktivně, zatlačili domácí na jejich polovině, ale v zakončení se zastřelovala obě mužstva.

 

U domácích hrozilo nebezpečí od rychlého Volka či Říčky, ale Bašta jejich střelecké pokusy dokázal zneškodnit. S vesteckými centry do vápna si poradil brankář Mareš a nepřekonal ho ani z dobré pozice zakončující Matysík.

 

Domácí pozorně bránili a střely od Petra Ježdíka, Minhy i Matysíka slánský gólman pochytal.

 

V 65. minutě se hosté přeci jen dočkali vyrovnání. Minha obešel obránce, navedl si míč do vápna a zpětnou přihrávkou připravil šanci Matysíkovi. Jeho první střelu ještě obránce zablokoval, ale ta další už skončila v síti.

 

Poté svedl hostující Říha vítězný souboj s obráncem domácích, uvolnil se, ale Mareše nepřekonal.

 

Vestečtí zahrávali řadu rohových kopů, ale Pecinovský, Hendrych i Matysík hlavou branku netrefili.

 

V 71. minutě musel gólman Bašta rychle z branky, neboť si na míč za obranu nebezpečně nabíhal Volek.

 

V 82. minutě si ve vápně obhodil hostující Jiří Ježdík obránce, zakončil, ale do střely mu skočil další z obránců domácích a bylo po šanci.

 

Závěr utkání patřil Vestci, který ale vedoucí branku vstřelit nedokázal, a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Vestec
Ivan Voborník: Dnešní utkání mělo dva rozdílné poločasy. Ten první patřil domácím a ten druhý nám. V kabině o poločase musel zvýšit hlas trenér Štumpf, který nebyl spokojený s výkonem v prvním poločase. Domácím chytal spolehlivě brankář Mareš a řízná obrana toho našim útočníkům moc nedovolila. Nebezpečí hrozilo především od Říčky, Dohnanského a Volka. U našich až na chybu při první brance spolehlivě chytal Bašta. Hendrych s Pecinovským vyhráli řadu hlavičkových soubojů ve vápně. V záloze se dařilo Matysíkovi, Minhovi i Říhovi. Útočníci se nedokázali prosadit proti dobře hrající defenzivě domácích.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - Z. Volek [-] , J. Németh [-] (38. O. Zelenka [-] ) , D. Dohnanský [-] , M. Marek [-] (86. J. Kejkrt [-] ) , J. Říčka [-] , L. Kopřiva [-] (77. D. Vovk [-] ) , L. Dolák [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , J. Krym [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] , M. Hendrych [-] , P. Candra [-] , P. Pecinovský [-] , A. Bodlák [-] (74. J. Hobza [-] )

ŽK: 44. Z. Řehák , 68. L. Dolák .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: výhra hostů

Vestec je v útoku velmi silný a myslím, že protrhne obranu Slaného a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza