2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice podruhé v sezoně vyhrály, na domácí půdě si vyšláply na Spartak Příbram


Branky


7

Fotbalisté Votic dokázali v této sezoně zvítězit zatím pouze jednou, a to v Unhošti proti Kladnu. Dnes si chtěli připsat také první tříbodový zisk na domácí půdě. Ačkoliv to po gólu Buchty nevypadalo nadějně, domácí Písařík vyrovnáním zavelel k obratu, který v samotném závěru dokonal Lukáš Navrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ovšem bez gólu

Úvodní dvacetiminutovka patřila domácím fotbalistům, kteří byli aktivnější, udávali tempo hry a byli nebezpeční. Minimálně třikrát mohli votičtí fotbalisté rozvlnit síť hostující branky, v koncovce ale pokaždé selhali.

 

Poté začali iniciativu přebírat hosté z Příbrami, kteří svého soupeře dokázali dostat pod tlak a vytvořili si gólové příležitosti. Dvakrát se mohl trefit Tomáš Jeník a jednou Tomáš Spousta, ani jeden z hostujících fotbalistů ale své šance přetavit v úvodní gól utkání nedokázal.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách, ve kterých byli diváci svědky několika šancí, ale žadného gólu, tak obě mužsta odcházela do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Brzké vedení hostů a obrat domácích

Hosté vstoupili do druhého poločasu velice aktivně, což ve 48. minutě korunoval krásnou střelou, která rozvlnila síť branky Jaroslava Šandy, Petr Buchta, který tak hosty poslal do vedení.

 

Poté se hra vyrovnala a hosté se uchýlili k nakopávaným míčům. I přesto si však dokázali vytvořit další šance, aby mohli navýšit svůj náskok. Druhý gól měl na noze dvakrát Tomáš Jeník a jednou Petr Buchta s kapitánem Danielem Moravem. Nikdo z nich ale nedokázal svou příležitost přetavit v druhou branku Spartaku.

 

V 63. minutě to byli naopak domácí, kterým se podařilo překonat gólmana soupeře. Po brejku vyrovnal na 1:1 Michal Písařík.

 

Votickým pomohla střídání, která vedla k oživení hry. V samotném závěru domácí dokonali obrat, když se trefil Lukáš Navrátil.

 

Votice si tak po výhře nad Spartakem připsaly první triumf na domácí půdě v této sezoně.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil: Konečně vydařený domácí zápas, kdy jsme měli ale rozhodnout už v prvních dvaceti minutách, během kterých jsme měli tři gólové příležitosti. Najednou jsme ale prohrávali a dokonali jsme obrat až v posledních minutách. Zápas oživili střídající hráči a trpělivost se vyplatila. V domácím prostředí je třeba dělat body, a to se nám podařilo.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Zápas jsme nezačali dobře, přizpůsobili jsme se hře soupeře a nakopávali jsme míče. Po patnácti minutách jsme začali hrát po zemi a domácí jsme dostávali pod velký tlak. Do poločasu jsme si vytvořili tři vyložené gólové příležitosti. Poločas byl ale 0:0. Druhá půle začala znovu naší aktivitou, což korunoval krásnou střelou Buchta a vedli jsme 1:0. Po gólů jsme opět začali nakopávat míče. I přesto jsme si ale vypracovali další gólové příležitosti. Po jedné naší šanci přišel brejk a vyrovnání na 1:1. Kalich hořkosti jsme vypili v závěru, kdy jsme po trestném kopu inkasovali na konečných 2:1. Počet našich neproměněných gólových příležitostí je tristní.



Sestavy


SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Písařík [-] , M. Radačovský [-] (90. M. Budil [-] ) , K. Koutek [-] (79. P. Daniel [-] ) , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] (60. D. Königsmark [-] ) , M. Horváth [-] (86. M. Matoušek [-] ) , J. Mudra [-] (46. V. Budil [-] ) , M. Sládek [-] , M. Baťha [-]

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - D. Morav [-] , T. Spousta [-] (76. M. Srch [-] ) , T. Jeník [-] , D. Prokeš [-] (60. D. Hančár [-] ) , P. Buchta [-] , T. Balík [-] , K. Češka [-] (85. J. Vlasák [-] ) , V. Kadlec [-] , D. Sirůček [-] , T. Prokeš [-]

ŽK: 85. V. Budil - 21. T. Balík , 43. T. Spousta , 85. D. Sirůček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: remíza

Volím remízu a vyšší počet vstřelených branek. 3:3.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů