0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další cenný bod pro Slaný, Vavrochova družina plichtila s Kosoří


Branky


7

V minulém kole remíza s druhým Vestcem a dnes, před domácími fanoušky, zisk dalšího bodu, a to tentokrát proti čtvrté Kosoři. Slánské rezervě se proti týmům z horních příček tabulky v této sezoně zkrátka daří!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká šance domácích a kuriózní neuznaný gól hostů

Utkání bylo od začátku vesměs vyrovnané, více na balónu ale byli přeci jen favorizovaní hosté, kteří se snažili dostat do precizně bránící defenzivy domácích.

 

První velkou šanci utkání si ale vytvořili slánští. Sám na branku unikal zhruba po deseti minutách hry Zdeněk Volek, který však svůj nájezd na gólmana Matyáše Frantu zakončil pouze střelou do hostujícího brankáře.

 

Kosořským se v úvodním dějství příliš nedařilo dostávat se do vyložených šancí, zhruba po pětadvaceti minutách ale dokázali vstřelit branku. Autorem byl Zdeněk Sláma, jehož přesná trefa ale nakonec nebyla uznána, jelikož domácímu brankáři bránil ve výhledu v době střely přes balón přebíhající Jan Křemen. Hostující příznivci se sice verdiktu divili, ovšem na tom, že jejich gól neplatil, již nic nezměnili.

 

Zbytek prvního poločasu už výraznější šance nepřinesl, i tak se ale z obou stran hrál poměrně atraktivní fotbal, a diváci se tak rozhodně nenudili.

 

Úvodní pětačtyřicetiminutovka tedy branku nenabídla, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Nevyužité šance Kosoře

Hostující fotbalisté měli i ve druhé půli mírně navrch, a tentokrát dokázali být i několikrát velice nebezpeční.

 

Nejvíce šancí přišlo v závěrečné desetiminutovce. Mezi 80. a 85. minutou šel dvakrát sám na domácího brankáře kosořský Jan Křemen, ani jednou ho ale nedokázal překonat.

 

V nastaveném čase už to vypadalo, že se hosté budou radovat, slánský brankář Mareš ale vytasil famózní zákrok, a svůj tým tak skvěle podržel.

 

B-tým Slaného se tak po devadesáti minutách mohl radovat, jelikož zaznamenal další jednobodový zisk proti mužstvu z horních pater tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Utkání jsme až na pár okének ve druhé půli velice dobře odbránili a možná že opět trošku nezaslouženě jsme to ubojovali. S tím čelem tabulky máme teď ze dvou zápasů dva body, takže to je pro nás určitě plusové. Vestec i Kosoř jsou velice kvalitní týmy.

Kosoř
Jakub Slunéčko: Za mě to byl výborný zápas z obou stran. Moc šancí nebylo, kdybychom ale proměnili naše příležitosti, které jsme měli, tak bychom si odtamtud odvezli tři body.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - Z. Volek [-] , O. Zelenka [-] , M. Marek [-] (70. H. Král [-] ) , J. Říčka [-] , L. Kopřiva [-] (78. D. Vovk [-] ) , M. Zelenka [-] , L. Dolák [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , D. Stojanovski [-] (90. J. Krym [-] )

Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , M. Folejtar [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 86. J. Říčka , 91. Z. Volek - 33. M. Šácha , 53. M. Brož , 82. J. Novotný , 90. Z. Sláma , 91. P. Nehoda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BRAUNŠVEIG Vojtěch, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra hostů

Hosté si ze Slaného odvezou tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích