0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice jsou zpátky na vítězné vlně, slánskou rezervu sestřelili tři různí hráči


Branky


8

Tuchoměřičtí fotbalisté po dlouhé sérii neporazitelnosti dvakrát za sebou klopýtli. Nejprve padli v Rakovníku a před týdnem si doma rozdělili body s B-týmem Kladna. Dnes na ně čekala další rezerva, a to slánská. Papírově výrazně slabší domácí v první půli statečně vzdorovali a prohrávali pouze o gól, ve druhém poločase už se ale hrálo jen na jednu bránu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slánský vzdor a jednogólové vedení hostů

Tempo hry udávali podle očekávání od začátku zápasu fotbalisté hostujícího týmu, kteří se hned po pár desítkách vteřin mohli dostat do vedení. Ve velké šanci se ocitl Lukáš Vegricht, zblízka ale branku domácích přestřelil.

 

Slánští v první půli favoritovi statečně vzdorovali a snažili se dostat do šance. Až na pár náznaků a závarů po rohových kopech jim toho Tuchoměřice ale příliš nedovolily.

 

Ve 23. minutě se hosté dostali do vedení. Po dlouhém nákopu brankáře Kučery se do úniku dostal aktivní Martin Sulík a tváří v tvář brankáři Marešovi nezaváhal.

 

Tuchoměřičtí si ve zbytku úvodního dějství vypracovali ještě několik šancí, domácí obrana v čele s gólmanem Marešem ale dokázala povětšinou veškeré nebezpečí zažehnat. V těch ostatních případech hosty zradila koncovka.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro Tuchoměřice.

Hra na kočku a myš

Domácí fotbalisté chtěli do druhé půle vstoupit aktivně s cílem s nepříznivým výsledkem něco udělat. Hned po pár vteřinách je ale srazila druhá inkasovaná branka. K balónu se u lajny dostal Filip Stehno a z úhlu se řítil sám na brankáře domácích. Hostující fotbalista se v zakončení nemýlil a navýšil náskok svého týmu na dvě branky.

 

Ve druhé půli předváděly Tuchoměřice naprostou dominanci a svého soupeře prakticky nepustily za půlku.

 

Výsledkem toho bylo v 59. minutě vedení 3:0. Kličku jednomu z obránců udělal na hranici vápna Lukáš Vegricht a pěkným obstřelem donutil Mareše ke třetí kapitulaci v dnešním klání.

 

Ve zbytku zápasu měli hosté ještě několik vyložených šancí, své vedení ale již nedokázali navýšit.

 

B-tým Slaného tak doma podlehl Tuchoměřicím 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Zasloužená prohra proti nejlepšímu týmu soutěže. V první půli jsme se ještě drželi. Do druhé půli jsme šli s tím, že chceme zabránit dalšímu inkasování, hned jsme ale dostali gól prakticky ze stejného nákopu, jako v prvním poločase. Pak, musím říct, že už jsme se nedostali za půlku.

TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Probíhalo to dobře, vyhráli jsme 3:0. Trošku jsme se trápili v koncovce, mohli jsme dát i víc gólů. I přesto jsme ale vyhráli o tři branky, takže jsme spokojeni.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - V. Veselý [-] (69. J. Kejkrt [-] ) , L. Herčík [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] (69. H. Král [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , L. Dolák [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] (64. L. Kopřiva [-] ) , J. Krym [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] (83. A. Kejmar [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (68. J. Beran [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (57. R. Zavadil [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

ŽK: 42. M. Zelenka - 11. E. Šahini , 27. M. Majer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:15
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:29
Matouš Vránek

Expert: Václav Syblík
Tip experta: výhra hostů

Tuchoměřice, které zaslouženě sídlí na prvním místě tabulky, si po dvou posledních těžkých zápasech opět vybojují tři body, a potvrdí tak roli favorita.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:44

Tip: výhra hostů