1:1
(1:1)
17. J. Duda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2023 19:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenská rezerva potřetí za sebou remizovala, Jílovišti vystřelil bod Walter


Branky


35. O. Walter - 17. J. Duda
7

Kladenští fotbalisté v posledních dvou utkáních remizovali. Před dvěma týdny si Abrhamovi svěřenci rozdělili body se silnými Tuchoměřicemi a v minulém kole po výsledku 1:1 se Spartakem Příbram. Dnes z toho byla znovu plichta ze stejným výsledkem, a Jíloviště si tak chuť po prohře v Rakovníku spravilo pouze částečně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Utkání bylo od začátku poměrně vyrovnané a držení míče bylo na obou stranách vesměs stejné. Oba celky se snažily předvádět atraktivní fotbal a hra se přelévala ze strany na stranu. K vidění bylo i několik zajímavých příležitostí, ovšem vyložených šancí už tolik ne.

 

V 17. minutě ale jedna taková přeci jen přišla, a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Skóre utkání otevřel po přihrávce do vápna přesnou střelou Jan Duda.

 

Jílovišti se podařilo odpovědět ve 35. minutě. Matěj Rajnoch přihrál na Jakuba Kučeru, jenž balón sklepnul na Ondřeje Waltera. Domácí fotbalista napřáhl zpoza vápna a střelou podél gólmana vyrovnal na 1:1.

 

V závěru prvního poločasu mohl domácí poslat do vedení David Malý, který ale ve vyložené příležitosti branku přestřelil. Na druhé straně zas musel proti nebezpečnému pokusu zasahovat gólman Jíloviště Daniel Šedivý.

 

První poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

 

 

Vítězná branka nepadla

Obraz hry se ve druhém dějství příliš nezměnil. Nadále se hrála poměrně vyrovnaná partie a na obou mužstvech bylo vidět, že chtějí utkání zlomit na svou stranu.

 

Zhruba v 80. minutě se mohl hrdinou domácích stát Jan Rajnoch, který hlavičkoval v dobré pozici po rohovém kopu. Bývalý ligový obránce ale kladenskou svatyni přestřelil.

 

V závěrečných minutách si minimálně tři dobré příležitosti vytvořili hosté. Nejprve Tomáš Daníček v šanci branku přestřelil, poté přihrávka unikajícího Tomáše Jankovského do vápna nenašla svého adresáta a pak svým pokusem neuspěl ani Oldřich Čermák.

 

Jíloviště si tak na domácí půdě rozdělilo body s kladenskou rezervou po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: I přesto, že jsme měli možná o jednu šanci víc, tak je ta remíza asi spravedlivá. Těžký zápas na podmáčeném povrchu proti mladým klukům. Remíza tedy za mě dobrá.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Tuším, že je to pátý zápas v řadě, který jsme neprohráli. Sice tam máme tři remízy, ale i to se počítá. Za mě jsme odvedli dobrý výkon a ty tři body nebyly daleko. Neprohráli jsme ale, takže jsme spokojeni. Teď nás čekají dva poslední důležité zápasy.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , D. Malý [-] (71. M. Wágner [-] ) , J. Kučera [-] , L. Soldát [-] (71. J. Šibrava [-] ) , J. Hotový [-] , J. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , V. Janoušek [-] (56. M. Podzemský [-] ) , M. Rajnoch [-]

SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Bokša [-] , O. Čermák [-] , J. Duda [-] , O. Justra [-] , T. Abrham [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] (32. T. Čapek [-] ) , T. Daníček [-] , M. Veiner [-] , T. Jankovský [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - ŠESTÁK Vojtěch, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:18
Matouš Vránek

Expert: Michal Davídek
Tip experta: výhra domácích

Jíloviště se na konci podzimu zlepšuje a na domácím hřišti si s mladým celkem hostí poradí.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:03

Tip: výhra domácích