3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř se s podzimem rozloučila výhrou nad Spartakem, Slunéčkovi svěřenci zvítězili po více než měsíci


Branky


6

Jelikož fotbalisté Kosoře odehráli zápas posledního kola, kde se střetli s Jílovištěm, s předstihem, klání se Spartakem pro ně bylo tím posledním v podzimní části sezony. Svěřenci Jakuba Slunéčka si připsali tři body naposledy 20. září proti Sedlci-Prčice a dnes, proti dalšímu nováčkovi, se po výhře 3:0 nakonec přeci jen rozloučili s podzimem vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosořské vedení zásluhou Nehody

Úvodní dějství bylo poměrně vyrovnané s minimem vyložených šancí na obou stranách.

 

Zhruba po dvaceti minutách hry se v dobré pozici ocitl domácí Jan Křemen, jeho zakončení ale proletělo těsně vedle tyče Bohuslavovy svatyně.

 

Příbram si v úvodním dějství připsala několik zakončení, drtivá většina z nich ale skončila mimo branku gólmana Franty.

 

Ve 36. minutě se domácím podařilo otevřít skóre utkání. Přesnou střelou se prosadil Patrik Nehoda.

 

Branka domácího fotbalisty znamenala, že po úvodních pětačtyřiceti minutách se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Kosoř.

Domácí si v závěru výhru pojistili

Hosté do druhé půle změnili rozestavení a byli aktivní. Výsledkem toho byly dvě velké šance, které však v kýženou vyrovnávací branku přetaveny nebyly.

 

Na druhé straně bylo k vidění také několik zajímavých pokusů, na větší šanci se ale čekalo.

 

Právě jedna taková přišla v 81. minutě. Balón si ze strany navedl do vápna Jiří Novotný, který míč ještě dvakrát zasekl a poté střelou na zadní tyč rozvlnil síť branky bezmocného Jana Bohuslava.

 

Po druhém inkasovaném gólu hosté hru otevřeli a vsadili vše na jednu kartu, což nakonec vyústilo ve třetí gól domácího týmu. V 84. minutě dostal po pěkné kombinaci balón před prázdnou branku Marek Vašák, který jednoduchou úlohu zvládl a pohodlně zavěsil.

 

Kosoř tak po více než měsíci získala všechny tři body, a po vítězství 3:0 nad Spartakem Příbram se tak s podzimní částí sezony rozloučila více než pozitivně.

 



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko, trenér: Doplnilo se to kluky z B-týmu, kteří nehráli. Myslím si, že utkání bylo dobré. I soupeř nám to ulehčil, dostával se sice do šancí, v zakončení ale selhával.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Měli jsme problémy s úzkým hřištěm, soupeř hrál jednoduše, důrazně překopával míče za naší obranu, a chodil tak do nebezpečných akcí. My hráli pomalu a vytvářeli jsme hodně individuálních chyb. Po jedné z nich šel soupeř do vedení 1:0. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení na 4-4-2 a začali jsme mít územní převahu. Naše dvě velké šance ale soupeř se štěstím ubránil. Po brejcích pak zvýšil skóre na 2:0 a následně na konečných 3:0. Dnes jsme si body nezasloužili, citelně nám chyběli Balík a Morav.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - Z. Sláma [-] (83. Č. Pekárek [-] ) , P. Stejskal [-] (61. T. Vladyka [-] ) , P. Nehoda [-] (89. P. Růžička [-] ) , M. Jurovčík [-] (46. A. Janoušek [-] ) , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , J. Skřivánek [-] , M. Brož [-]

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - J. Hušek [-] (60. J. Vlasák [-] ) , M. Srch [-] (46. D. Prokeš [-] ) , V. Kadlec [-] (46. D. Drašnar [-] ) , D. Vošmik [-] , T. Jeník [-] , T. Spousta [-] (60. M. Hejduk [-] ) , P. Buchta [-] , K. Češka [-] , D. Sirůček [-] , T. Prokeš [-]

ŽK: 51. M. Brož , 75. J. Novotný - 27. T. Spousta , 43. K. Češka , 72. D. Prokeš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: remíza

Hodně gólů, vítěz žádný.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů