L. Vegricht 26. (p.)
L. Vegricht 83.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Tuchoměřice, Viktorku sestřelil i s pomocí penalty Vegricht


Branky


26. L. Vegricht (p.) , 83. L. Vegricht - 81. J. Ježdík
6

Šlágr posledního podzimního kola mezi Tuchoměřicemi a Vestcem nabídl převahu hostů, branky na obou stranách, vyrovnání i bleskurychlou odpověď či penaltu. Z výhry se nakonec radovali domácí, kteří si tak upevnili první příčku a během zimní přestávky povedou tabulku o šest bodů před druhým Rakovníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích z penalty

Začátek utkání patřil hostům. Minha se zbavil obránce, ale na jeho centr do vápna nikdo nedosáhl. Poté Vidlička připravil šanci pro Jiřího Ježdíka, ale jeho střelu brankář Kučera chytil. Po zahrání rohového kopu Vidličkou si domácí obránce málem vsítil vlastní gól. Jeho nepodařený odkop ale skončil těsně vedle tuchoměřické branky.

 

V 9. minutě zahrozili také domácí, Stehno ale branku netrefil.

 

Spolupráce Sulíka s Hájkem o chvíli později skončila sraženou střelou na roh a po špatné rozehrávce od vestecké branky zakončoval hlavou Hájek, jehož pokus ale brankář Héč lapil.

 

Ve 26. minutě se domácí dostali do vedení. Nařízenou penaltu po faulu na Hájka proměnil Lukáš Vegricht.

 

Ve 32. minutě mohlo být vyrovnáno. Matysík dostal přihrávku do vápna, zbavil se obránce a přihrál Minhovi před prázdnou branku. Ten si místo zakončení z první míč ještě zpracovával, domácí obránce mu skočil do střely a bylo po šanci.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro Tuchoměřice.

Vyrovnání na body nakonec nestačilo

Ve druhém poločase se vestečtí snažili s výsledkem něco udělat, skřípalo jim to ale ve finální fázi.

 

V 50. minutě se domácím podařil rychlý protiútok. Na pravé straně dostal míč volný Valášek, ale toho na poslední chvíli zastavil vracející se Matysík.

 

Střídající Chaloupka na druhé straně pálil vedle a viktoriáni nevyužili ani sérii rohových kopů, neboť domácí obrana mnohokrát pomohla brankáři a nepustila k němu hostující střely.

 

V 81. minutě se Vestec přeci jen radoval. Václav Ježdík zahrál rohový kop na přední tyč, kde se prosadil Jiří Ježdík.

 

Vzápětí si ale Tuchoměřice vzaly vedení nazpět. Na centr z levé strany si naskočil Lukáš Vegricht, po jehož prodloužení hlavou balón skončil v síti.

 

Hosté se v závěru zápasu hnali za vyrovnáním, kýženou branku ale vstřelit nedokázali.

 

Tuchoměřice si tak po vítězství nad Vestcem upevnily první příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra, předseda klubu: Myslím si, že vyhrál šťastnější tým. Opět jsme měli trochu problém s tím se sejít. Mámě nějaká zranění a chyběli nám asi tři hráči. Hosté byli od začátku zápasu lepší, měli více ze hry a při jejich dvou šancích v první půli nás podržel brankář. Co se týče hodnocení celého podzimu, tak kdyby nám někdo před sezonou řekl, že budeme zase první a povedeme o šest bodů, tak si řeknu, že se zbláznil (směje se). S podzimem jsme tedy spokojeni a uvidíme, jestli nám to vydrží i na jaro. Jsme rádi, že první část sezony už skončila a že budeme mít čas si zase odpočinout a nabrat chuť a sílu na jaro.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Těžko se mi hodnotí prohra v posledním utkání, ale pokud Chlumec postupoval i díky rozhodčím, tak nevím, jak budou postupovat Tuchoměřice. Od první minuty rozhodčí předváděl velmi zoufalý výkon, který vygradoval gólem z penalty, kterou viděl pouze rozhodčí. Náš výkon byl celkem dobrý, kluci se rvali se soupeřem, terénem i rozhodčími. Bohužel to na body nestačilo, ale nemám nic, co bych klukům vytknul. Boj s větrnými mlýny holt vyhrát nelze, a z toho je mi smutno. Chcete si udělat radost, zahrát si fotbal a banda „nadlidí“ v černožluté kombinaci, až paradoxně stejné jako dresy domácích, vám zkazí celý víkend. Přes zimu potrénujeme a doufám, že se na jaře ještě porveme o přední příčky tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] , L. Vegricht [-] , M. Sulík [-] (90. J. Beran [-] ) , J. Hájek [-] , A. Valášek [-] , P. Hájek [-] , F. Stehno [-] (64. F. Cihlář [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

TJ Viktoria Vestec
E. Héč [-] - D. Minha [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] , R. Matysík [-] , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (38. M. Chaloupka [-] ) , M. Hendrych [-] , A. Bodlák [-] (67. J. Hobza [-] )

ŽK: 67. L. Vegricht , 92. P. Hájek - 62. V. Máče , 63. P. Ježdík , 77. J. Ježdík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Řičica Jiří - PEJŠA Jakub, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: remíza

Souboj prvního se třetím. Tahák posledního kola. Pokud chce být Vestec přes zimní přestávku na dostřel, musí vyhrát, a odčinit tím tak i domácí prohru s Podlesím, kterou málokdo očekával. Minimálně já jsem ji tedy nečekal... V tomto šlágru očekávám kvalitní a okulahodící fotbal z obou stran a kdybych si mohl vsadit u nějaké sázkové kanceláře, vsadil bych veškeré své jmění na neprohru domácích. Tak snad neskončím po tomto utkání pod mostem...

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích