0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká vyloupila Olešník! Dohrávala ale o devíti


Branky


39. K. Kadlec , 80. T. Pecka
24

Po těžkém souboji, který Olešník prohrál v Roudném, čekám na tým okolo Davida Lafaty další těžký sok, tentokrát z Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kadlecovo vedení

Oproti minulému kolu působil Olešník sebejistě a dokázal s Hlubokou držet krok. Oba týmy hrozily převážně z vytvořených standardních situací, přičemž víc příležitostí měli hosté. Největší šanci si ale vytvořil domácí Olešník, ale už jistě mířící míč do sítě na poslední chvíli vykopl z brankové čáry hostující obránce. Pomalu se blížil konec prvního poločasu, a když už si všichni pomalu mysleli, že poločas skončí bezbrankovou remízou, tak Hluboká udeřila. Ve 39. minutě rozjel tým z podzámčí rychlý útok a centrovaný míč propadl vápnem až na zadní tyč ke Kadlecovi, který neměl s uklizením do prázdné brány problém a poslal tak hosty do vedení.

Dvě červené

Olešník určitě chtěl proti Hluboké bodovat a po hodině hry dostal výhodu o jednoho muže navíc. Sudí Šťastný totiž ukázal Hrachovcovi druhou žlutou kartu a hráč Hluboké musel předčasně do sprch. Olešník ale přesilovku nedokázal využít a sám inkasoval. Deset minut před koncem totiž z rychlého protiútoku poslal Hlubokou do trháku Pecka. Olešník ale nic nevzdával a snažil se o vstřelení branky. Obrana týmu z podzámčí ale odolala i přes to, že v 88. minutě byl vyloučen za svůj zákrok také Kössl. Hluboká tak v devíti ustrážila vítězství 2-0 a společně s Malšany zůstává stále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent renéra: Před velmi slušnou diváckou návštěvou se odehrávalo zajímavé utkání. Domácí se prezentovali v úplně jiném světle, než minulé kolo. Hrálo se nahoru dolů, ve svižném tempu. My jsme měli několik zajímavých standardních situací, na druhé straně jsme největší šanci domácích přečkali, když Otepka pohotově odvrátil střelu do odkryté části branky. V závěru prvního poločasu jsme se ujali vedení z akce po naší levé straně a učebnicově zavřené zadní tyči na straně druhé. Druhý poločas se nám po čtvrthodině hry zkomplikoval, když jsme šli po udělené červené kartě do deseti. Očekávaný tlak domácích však větší šance nepřinesl a deset minut před koncem jsme z rychlého protiútoku do otevřené obrany navýšili vedení, když se prosadil Pecka. V nervozním závěru jsme ještě šli po další červené do devíti, ale na pokus o nějaký zvrat už domácí neměli dostatek času.



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] (83. M. Pavlík [-] ) , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , J. Toth [-] , J. Řepa [-] , M. Beko [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] (88. T. Vrážek [-] ) , P. Nohava [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - T. Antoš [-] , P. Kössl [-] , M. Otepka [-] (56. D. Rottenborn [-] ) - D. Kolafa [-] (51. T. Tauber [-] ) , M. Škoda [-] (90. O. Pilný [-] ) , J. Rubick [-] , K. Kadlec [-] (84. T. Křiváček [-] ) , V. Hrachovec [-] - T. Pecka [-] , J. Píša [-] (72. J. Krejčí [-] )

ŽK: 8. J. Martinec , 8. D. Lafata , 74. L. Vojta - 37. T. Antoš , 49. P. Kössl , 53. V. Hrachovec , 60. K. Kadlec . ČK: 60. V. Hrachovec , 88. P. Kössl .
Hráči zápasu: K. Kadlec .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - VICAN Miroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: remíza

I přes vysokou porážku v minulém kole očekávám, že Olešník s Hlubokou zaboduje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů