3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 18:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Páteční předehrávku ovládla Hluboká


Branky


26. T. Tauber , 76. J. Rubick , 84. K. Kadlec
24

Jediným pátečním duel se odehrál v rámci pátého kola krajského přeboru na Hluboké, kam zamířil nováček z Mirovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tauberova branka

Od prvních minut se hrál pohledný fotbal, který bavil i početnou skupinu diváku na tribunách. První větší šanci měli hosté, jejichž střela z přímého kopu protáhla brankáře Konečného v brance Hluboké. Po šestadvaceti minutách naopak hosté nabídli chybou šanci Hluboké a Tauber svojí střelou poslal tým z podzámčí do vedení, které vydrželo až do konce prvního dějství.

Potvrzení vítězství v závěru

Hluboká od začátku druhé půle na hosty z Mirovic vlétla a byla cítit snaha vstřelit druhou uklidňující branku. To se ale týmu z podzámčí nepovedlo a po hodině hry začali hrát hosté vyrovnanou partii, ve které se mohl prosadit každý z týmů. Nervozitu Hluboké ale nakonec spasil v 76. minutě záložník Rubick, který z brejkové situace uklidnil domácí hráče i lavičku. Navíc, když v 84. minutě zvýšil na 3-0 Kadlec, tak bylo jasné, kam body ze zápasu půjdou. Mirovice podaly sympatický výkon, který ale na Hlubokou nestačil a svěřenci Rudolfa Otepky jsou tak stále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent renéra: Do utkání jsme vstoupili aktivně a naše hra odpovídala tomu co jsme chtěli hrát. První nebezpečnou šanci však měli hosté, když dobře zahráli nebezpečnou standardní situaci, kterou efektním zákrokem zneškodnil Konečný. My jsme si vytvořili několik vyložených příležitostí ke vstřelení branky, z nichž se nám podařilo skórovat jen jednou. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit opět aktivně a přidat rychlou branku, která by nám dodala více klidu. Opak byl pravdou. Opustili jsme od naší hry, která se často přerušovala a těžko jsme se dostávali do tempa. Celkově jsme nehráli dobře. Až čtvrt hodiny před koncem jsme se do otevřené obrany hostů prosadili. V závěru utkání po individuální akci navyšujeme na konečný rozdíl tří branek.

SK Mirovice
Michal Huleš - hráč: Přijeli jsme k týmu, který chce hrát o horní příčky a všděli jsme, že mají rychlý kombinační fotbal. My jsme přijeli s tím, že chceme dobře bránit, a co nejdéle držet nerozhodný stav, a tím domácí znervoznít, a pak se pokusit o nějaký brejk. První poločas na nás domácí celkem vlétli, měli nějaké šance, ale drželi jsme celkem dobře střed hřiště a nepouštěl jsme je do velkých příležitosti. Ve 26 minutě po naši chybě v obraně se domácí prosadili a zaslouženě po první půli vedli. Do druhého poločasu jsme trosku změnili rozestavení a poslali na hřiště tvořivého Husara, který naši hru oživil a začali jsem lépe kombinovat a od 60 minuty jsme vyrovnali hru a řekl bych, že jsme na tom byli lépe fyzicky a začali jsme se více tlačit do zakončení a domácí se začali bát o výsledek. Když už jsme začínali mít více ze hry, tak domácím vyšel jeden brejk a zvýšili v 76 min na 2:0. Ale nás to nezlomilo a hráli jsme pořad dal aktivně až do konce, ale v závěru jsme dostali na 3:0. Myslím si, že kluci odehráli dobrý zápas a dokázali, že můžou hrát vyrovnané zápasy i s aspirantem na postup. Ale celkově byli domácí lepším a zaslouženě vyhráli, a tím jim gratuluji.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , P. Kössl [-] , J. Krejčí [-] (77. T. Křiváček [-] ) - M. Škoda [-] (72. D. Rottenborn [-] ) , J. Rubick [-] , K. Kadlec [-] , V. Hrachovec [-] (62. D. Kolafa [-] ) - T. Pecka [-] , J. Píša [-] (89. R. Dohnal [-] ) , T. Tauber [-] (85. O. Pilný [-] )

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - P. Janota [-] (83. J. Mašek [-] ) , M. Viták [-] (81. M. Huleš [-] ) , O. Kocourek [-] , R. Peterka [-] (64. A. Husar [-] ) , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] (74. D. Pechar [-] ) , J. Převrátil [-] (20. J. Král [-] ) , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 30. T. Tauber , 69. J. Krejčí , 73. D. Kolafa , 85. T. Křiváček - 25. J. Císař .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOČEK Petr - KOLLMANN Jaroslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hluboká i letos bude kandidátem postupu a nováčka z Mirovic porazí.

Tip experta: výhra domácích

Domácí si nesmí dovolit ztrácet, pokud chtějí pomýšlet na postup. Zvítězí i s dalším nováčkem soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích