5:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník nadělil Strakonicím bůra


Branky


29. J. Kalášek , 32. R. Szó (p.) , 38. D. Lafata , 40. D. Lafata , 43. D. Lafata - 5. T. Bílý
25

Olešník chytá zpátky ztracenou formu, kterou chtěli hráči okolo Davida Lafaty potvrdit v duelu proti Strakonicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas debakl

Jenže Junior vstoupil do utkání nejlépe, jak mohl a už po pěti minutách hry dostal strakonické do vedení Tom Bílý. Jenže Olešník pomalu získával sílu a ve 29. minutě rozjel svůj motor na plné obrátky, když po nacvičeném signálu vyrovnával Jakub Kalášek. Navíc o tři minuty později nařídil sudí Votava pokutový kop, který vybojoval Jakub Toth a následně s přehledem proměnil Robert Szó. Do konce poločasu zvládli domácí přidat ještě tři branky a všechny měl na triku David Lafata. Exligový střelec byl známý hlavně pro své zakončení hlavou, které předvedl proti Junioru ve všech třech případech. Olešník jak špatně začal poločas, tak lepé ho skončit nemohl. Poločasový výsledek 5-1 rozhodl o bodech pro domácí.

Zápas sice ve druhém poločase pokračoval ve stejném rytmu, ale domácí zahazovali všechny své šance, včetně druhé penalty, kterou neproměnil nováček v olešnickém dresu Marek Pavlík. Mrzet to ale nikoho z domácích nemuselo, protože tři body zůstaly právě v Olešníku.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Tuto sobotu dorazili na olešnický pažit trápící se Strakonice a podle toho to i na hřišti vypadalo. Strakoničtí sice šli do brzkého vedení, když po centru zavřel zadní tyč Tom Bílý, což nahrávalo hostující taktice zastaveného autobusu u své šestnáctky. Avšak v návaznosti na to domácí roztočili svůj kolotoč precizních akcí, kdy mohl být stav utkání klidně 4:1, bohužel na první gól domácích jsme si museli počkat až do 29 min. Ten padl jako už po několikáté, po nacvičeném signálu, kdy hráč utkání Robert Szó zatočil svojí levačkou míč na přední tyč, kde svojí ofinkou lízl míč Kalášek a ten skončil u zadní tyče. Po několika neproměněných šancích si dokázal napravit reputaci vybojovanou penaltou Toth, kterou s přehledem proměnil Szó. Poté přišla na řadu hitparáda neomylného střelce Lafaty, který svým čistým hattrickem rozhodl utkání. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako první, avšak pro smůlu přihlížejících diváků se domácí už nedokázali prosadit. A to ani z druhé penalty. Míč si na puntík postavil nováček Pavlík, ale zapsal se pouze na dlouhý seznam hráčů Olešníku, kteří tento kop též nezvládli. Na hostujícím týmu šlo vidět, že po změně trenéra a několika hráčů se tým stále sehrává, a tak proti zkušenému týmu Olešníka neměli šanci. Díky dalšímu dobrému výkonu Olešník pokračuje na vítězné vlně. Nyní ho čeká "anglický týden" v podobě zápasů v Jankově

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V Olešníku jsme začali dobře a hned ve 3.minutě jsme šli do vedeni. Pěkný centr Mášky proměnil Bílý. Měli jsme ještě jednu šanci, když Bílý olízl pěknou střelou břevno. Půl hodiny byl solidní výkon. Pak přišla hrůzostrašná čtvrthodina, kdy jsme pětkrát inkasovali. Třikrát jsme nechali volného Lafatu. Druha půle se už dohrávala a jsem rád, že už jsme neinkasovali. To, že bude Olešník lepší jsem věděl, ale že jim to takhle lehce darujeme mě  strašně štve. Odchození některých hráčů je do nebe volající..



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] (73. P. Knietel [-] ) , D. Lafata [-] (81. A. Píša [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Toth [-] , J. Řepa [-] (60. T. Vrážek [-] ) , M. Beko [-] (60. M. Pavlík [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (60. D. Heller [-] ) , M. Miklík [-] , P. Nohava [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - R. Zahrádka [-] (79. O. Kafka [-] ) , S. Legdan [-] , J. Benedikt [-] , T. Prajzler [-] , Z. Třeštík [-] (46. G. Čibera [-] ) , B. Kubeš [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] (69. M. Štöger [-] ) , T. Bílý [-] , L. Fajtl [-] (46. F. Horník [-] )

ŽK: 30. J. Řepa - 47. J. Máška .
Hráči zápasu: D. Lafata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - LEIŠ Filip, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Olešník se po špatném začátku zase rozjel a proti soupeři ze spodu tabulky vyhrajou rozdílem třídy. Tipuji výsledek 3:0

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích