1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Hluboká ztratila v Oseku


Branky


21

Sedm zápasů, sedm vítězství. Takové výsledky si sebou Hluboká přivezla ve čtvrtek do Oseku, kde chtěl tým z podzámčí přidat osmý zářez.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení!

Individuální kvalita a týmový výkon byl od prvních minut v rikou Hluboké, která se navíc dostala i do rychlého vedení. Po osmi minutách hry se totiž sám před brankářem Pokorným objevil Kryštof Kadlec, který poslal míč do domácí sítě. Domácí ale nic nezabalili a za další čtyři minuty bylo vyrovnání na světě, když parádní sólo zakončil Sebastian Hosnedl i parádním lobem, kterým nedal brankáři hostů šanci. 

Zápas se poté odvíjel v tempu neproměněných šancí, které měli hlavně hosté. Druhý poločas přinesl týmu z podzámčí hned tři tutovky, ale ani jedna neskončila k jejich smůle v domácí brance. Na druhé straně Osek využíval dlouhých nákopů a brejkových situací. V závěru mohli domácí zápas překlopit na svojí stranu, ale zakončující Říský netrefil balon podle svých představ, a tak se zaskvěl brankář Konečný. Zápas tak nakonec skončil výsledkem 1-1 a Hluboká tak poprvé v sezoně ztratila.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Na domácím hřišti jsme přivítali lídra tabulky Hlubokou a ta od začátku zápasu dokazovala, proč jsou v tabulce tam, kde jsou. Na hostech byla vidět velká herní a individuální kvalita. Už v 8. minutě jsme inkasovali branku z dorážky po naší chybě. Naštěstí pro nás se nám podařilo vyrovnat po pěkné akci Hosnedla, který přeloboval brankáře. Ve druhém poločase se Hluboká snažila zvrátit výsledek na svoji stranu a měla 3 velké šance, které naštěstí pro nás neproměnila, a tak jsme na druhé straně mohli udeřit my. Němeček krásně našel na lajně Brabce, který po zatáhnutí dal pod sebe J. Řískému na penaltu, tomu ale bohužel střela nesedla a nechal vyniknout gólmana Konečného. V konečném zúčtování určitě bod s lídrem tabulky bereme. Chci klukům poděkovat za týmový a bojovný výkon.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Utkání se pro nás vyvíjelo dobře a hned v úvodu jsme se z rychlého protiútoku, po standardce domácích, prosadili. Domácí však vzápětí srovnávají po povedeném nákopu, vyhraném hlavičkovém souboji a rychlým zaběhnutím Hosnedla. My jsme si další šance vypracovali, ale nedařilo se nám je v tomto utkání proměňovat. Domácí v hlubokém bloku tedy udrželi remízový stav až do konce utkání.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (59. S. Černý [-] ) , D. Říský [-] (88. M. Čapek [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] , P. Kössl [-] - K. Kadlec [-] (81. T. Křiváček [-] ) , V. Hrachovec [-] (58. M. Škoda [-] ) , J. Rubick [-] - J. Píša [-] , T. Tauber [-] , T. Pecka [-] (58. A. Sypal [-] ) - M. Otepka [-]

ŽK: 83. J. Hoch , 93. S. Černý - 90. M. Otepka , 92. T. Tauber .
Hráči zápasu: M. Čapek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VICAN Miroslav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra hostů

Souboj zkušených trenérů, kvalita bude na straně hostí a v Oseku těsně vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zajímavý souboj nabízí tento zápas, ve kterém body odvezou pod pohádkový zámek hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza