3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká získává náskok na čele


Branky


28. J. Rubick , 51. T. Tauber , 59. T. Pecka
17

Díky vzájemnému duelu Třeboně s Malší se mohla Hluboká ujmout většího náskoku. Proti byla ale Týnská Olympie

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body

Výkon Olympie byl parádní od prvních minut a dokázaly s Hlubokou držet krok. Hosté se navíc dostali do první větší příležitosti, kterou ale brankář Konečný dokázal zlikvidovat. Na druhé straně přišla šance Jiřího Rubicka, jehož střela se ve 28. minutě otřela o hostujícího hráče a zaplula do branky Kubíka. Olympie se tak i přes dobrý výkon dostala do horší pozice, která navíc byla za nešťastné náhody. 

Začátek druhého poločasu patřil týmu z podzámčí a po šesti minutách hry bylo rozhodnuto, když druhou branku přidal Tomáš Tauber. Do hodiny hry navíc další Tomáš v dresu Hluboké, Tomáš Pecka, vstřelil třetí a poslední branku duelu. Hluboká se tak dostává v krajském přeboru do trháku a tříbodový náskok může být v budoucnu znát.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Po většinu utkání jsme měli míč pod kontrolou a dobývali jsme hluboký obranný blok. Do první velké příležitosti se však dostali hosté, když nás skvělým zákrokem podržel Konečný. Vedení jsme se ujali trochu se štěstím, když Rubickova střela skončila díky teči v síti. Ve druhém poločase jsme přidali další dvě branky, zaslouženě došli k vítězství a uzavřeli tím náročný týden.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Chtěli jsme navázat na předešlé utkání z Roudného a myslím si, že se nám to dařilo do 35 minuty, než přišla nešťastná tečovaná střela a domácí se dostali do vedení. V druhém poločase jsme inkasovali brzy druhou branku a bylo po zápase. Domácí patří o třídu výše a mají kvalitu. Za náš výkon se ale stydět nemusíme.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] (76. D. Kolafa [-] ) , T. Antoš [-] , P. Kössl [-] - K. Kadlec [-] (63. A. Sypal [-] ) , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] - J. Píša [-] (69. M. Škoda [-] ) , T. Tauber [-] , T. Pecka [-] (80. O. Pilný [-] ) - M. Otepka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , T. Gondek [-] (46. J. Mezera [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] (76. M. Pešta [-] ) , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (63. F. Ullrich [-] )

ŽK: 22. T. Antoš , 36. M. Otepka , 83. P. Kössl , 86. V. Hrachovec - 34. V. Dobal , 45. L. Gutwirth .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - LEIŠ Filip, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra domácích

Hluboká je dost kvalitní tým na to, aby si tenhle zápas doma pohlídala.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích