1:4
(0:2)
32. P. Hájek (vl.)
35. K. Kadlec (p.)
56. T. Tauber
69. J. Rubick
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká vyloupila oslabený Jankov


Branky


47. D. Točík - 32. P. Hájek (vl.) , 35. K. Kadlec (p.) , 56. T. Tauber , 69. J. Rubick
21

Jediné nedělní utkání se v rámci desátého kola krajského přeboru odehrálo v Jankově, kde domácí tým přivítal suverénní Hlubokou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný průběh

Od prvních minut měl tým z podzámčí v jankovské Precis aréně více ze hry, ale hostům chybělo pořádné zakončení a za úvodní tlak lze zmínit pouze pokus exjankovského Sypala, který vyprášil náruč brankáře Komárka. První větší šance tak přišla až po dvaceti minutách hry, a i když dokázal v samostatném úniku hostující Hrachovec už překonat brankáře Komárka, tak na brankové čáře stihl míč putující do sítě zastavit Pavel Hájek. Právě Hájek se ale ve 32. minutě stal smolným mužem zápasu, když Sypalovu střelu vyrazil Komárek právě do Hájka, který nedokázal už s pohybem proti míči už nic udělat a hosté se tak dostali do vedení. To navíc za další tři minuty navýšil Kryštof Kadlec, který proměnil nařízený pokutový kop po faulu Kočího na Otepku. Dvoubranková ztráta mohla být pro Jankov teoretickou šancí zabojovat o body ve druhé půli ale tři minuty před koncem prvního dějství obdržel druhou žlutou kartu Lukáš Kočí a Jankov tak čekal poločas o deseti.

Dramatizace? Nikoliv

Úvod druhého poločasu ale vyšel domácím parádně a po dvou minutách hry vykřesal naději pro jankovské hlavičkou Daniel Točík. Jakékoliv drama ale zastavila Hluboká už v zárodku a v 56. minutě vrátil dvoubrankové vedení hostům Tomáš Tauber, který obešel dva protihráče a svojí ranou nedal brankáři Komárkovi šanci. Konečný výsledek zápasu 4-1 stanovil v 69. minutě Jiří Rubick, na jehož přízemní střelu byl domácí brankář krátký. Zápas mohl skončit i vyšším rozdílem ale to nepřipustil brankář Komárek, kterého jednou zachránila i tyč. Hluboká i přes nevyužité šance ale odvezla z Jankova všechny body za vítězství 4-1.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Po Třeboni a Olešníku se v Precis aréně představil další tým z čela tabulky. Tentokrát z úplného vrcholu. Leader krajského přeboru s exjankovským trenérem Petrem Kadlecem, gólmanem Pavelcem a útočníkem Sypalem, kteří v minulosti zelenobílé barvy taktéž oblékali. Herní kvalita mezi oběma soupeři byla naprosto jednoznačná. Hosté zadělali na povinné tři body dvěma slepenými góly po půlhodině hry a když byl v závěru poločasu vyloučen domácí kapitán Kočí, měli cestu k vítězství krásně nalajnovanou. A situaci jim nijak výrazně neztížil ani snižující gól Daniela Točíka krátce po změně stran.

TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Zápas jsme měli od úvodních minut pod kontrolou, chtěli jsme hrát trpělivě a postupně si vypracovávat šance. Ty přicházely a do vedení jsme šli po půl hodině hry, když si domácí dali vlastní branku. O několik minut později se prosazujeme z nařízeného pokutového kopu. Druhý poločas jsme nezačali úplně dobře, když jsme podcenili situaci, z které domácí zahrávali roh a následně snížili na rozdíl jedné branky. Neřekl bych ale, že se tím nějak utkání zdramatizovalo. To nakonec potvrzují další dva přidané góly. Šancí jsme v tomto utkání měli celkově dost a jejich neproměňování by nás v dalších zápasech mohlo mrzet.



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Kočí [-] , P. Borovka [-] (74. J. Kotnauer [-] ) , M. Kocian [-] , T. Hüttner [-] (46. M. Sklář [-] ) , V. Jirkovský [-] , P. Hájek [-] , J. Vokurka [-] , J. Beníšek [-] , M. Votava [-] , D. Točík [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - P. Kössl [-] (54. M. Škoda [-] ) , T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (78. R. Dohnal [-] ) - K. Kadlec [-] , D. Kolafa [-] (71. O. Pilný [-] ) , V. Hrachovec [-] , A. Sypal [-] , J. Rubick [-] - T. Tauber [-] - M. Otepka [-]

ŽK: 35. L. Kočí , 42. V. Bürger , 61. P. Borovka , 67. M. Votava - 44. D. Kolafa . ČK: 42. L. Kočí .
Hráči zápasu: J. Rubick .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Nedvěd Petr - BARVA Karel, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Hluboká rozstřílí Jankov poměrem 6:0.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů