4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá výhra v řadě pro Vlachovo Březí


Branky


27

Březí po dvou úvodních porážkách dokázalo zvítězit čtyřikrát v řadě a pátý korálek chtěli hráči přidat proti Štěkni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový poločas

Zápas začal pro hosty tím nejhorším možným způsobem a hned po dvou minutách dokázal Adam Novotný najít svojí přihrávkou přes vápno Jana Toncara, který skluzem poslal domácí do vedení. Kozlíky vstřelená branka nakopla a na konci devatenácté minuty předvedl právě střelec první branky parádní sólo, kterým vsítil druhou branku zápasu. Hosté se nemohli oklepat a už po půl hodině hry mohlo svítit na světelné tabuli skóre 3-0, ale Martínek svojí hlavičku neusměrnil mezi tři tyče. Štěkeň první poločas nezvládla a jedinou světlou chvílí byl rohový kop, který Kynkor poslal do tyče Kautmanovo branky. Závěr prvního dějství ale opět patřil domácím a konkrétně Michalovi Novotnému, který během dvou minut vstřelil dvě branky. První padla po akci Hojdekra s Toncarem a při druhém zvládl Martínek udržet balón na půlce a letní posila ze Čkyně svůj únik parádně zakončila. Hrozivý poločas pro hosty tak nakonec přinesl skóre 0:4 z jejich pohledu. 

Klidný poločas

Druhý poločas se převážně jen dohrával, ale šance se tvořily nadále a stále od domácích, kteří už nedokázali perfektně zakončit. V největší šanci střídající Hubáček přeloboval nejen brankáře Beneše, ale i branku. Vlachovo Březí to ale mrzet nemuselo a po parádním prvním poločase si připsali další tři body do tabulky. Naopak Štěkeň připsala čtvrtou porážku v řadě a následující duely budou chtít svěřenci Jana Maršali zvládnout opět bodově.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
František Fencl - trenér: První poločas byl parádní a naše dostupování dělalo domácím problémy. Dokázali jsme dát rychlou branku a rychle vedli 2-0. Hluchou pasáž, ve které jsme mohli zvýšit náskok, ale i inkasovat, jsme přestali a nakonec poločas ovládli 4-0. Druhý poločas tempo opadlo, ale i tak jsem za výkon rád.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Domácí byli hladovější, rychlejší na balónu a vycházelo jim skoro vše. Nám se zápas hrubě nepovedl a první poločas skončil zaslouženě vedením domácích. Druhý poločas domácí mohli přidat další branky, ale skóre už se nehnulo. Snad se nám povede domácí duel proti Bělčicím.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] (78. V. Plachta [-] ) , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] (58. Š. Kužvart [-] ) , M. Novotný [-] (70. R. Mráz [-] ) , J. Toncar [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (46. J. Hubáček [-] ) , J. Bízek [-]

TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - P. Málek [-] (60. R. Hrubý [-] ) , R. Kuneš [-] , O. Pavlík [-] , J. Maršala [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , M. Čížek [-] , D. Rybák [-] (58. D. Hrubý [-] ) , I. Hanák [-] (37. O. Rataj [-] ) , D. Soukup [-]

ŽK: 68. R. Kalčík .
Hráči zápasu: J. Toncar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - KROUPA Richard, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: výhra domácích

Vlachovo Březí je v domácím prostředí velice silné, hrají to od podlahy, navíc mají v kádru pár nadstandardních hráčů. Cokoliv jiného než jednička by mě překvapila.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Březí si s nováčkem poradí

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Březští Kozlíci jak se týmu přezdívá potvrdí roli favorita a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích