1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlík vykřesal se Stříbrem alespoň bod


Branky


28

Před víkendem byly zaznamenány dvě remízy prvního podzimního kola a o další se potarali hráči Nýrska se Stříbrem. Hosté dlouho vedli, ale nakonec odvezli jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném úvodu se v 7. minutě pískal faul ve prospěch hostujícího celku, zhruba 20 metrů před bránou Nýrska. K volnému přímému kopu se postavil Dominik Tůma, který nádhernou střelou přes zeď vyprášil po letní pauze pavučiny v šibenici. Brankář Toul byl bez šance. Ve zbytku poločasu se domácí snažili vyrovnat, ale v koncovce byli nepřesní. Baníkovci naopak hrozili zejména z rychlých brejků, ale ani ti si už žádný zásah do přestávky nepřipsali.

 

Ve druhém dějství domácí zařadili na vyšší stupeň a více se dostávali do šestnáctky. Odměnou byla penalta za možná nešťastný úder do obličeje Dvořáka. Čaneckému ale jeho penaltový pokus brankář Pejřimovský vystihl a držel naděje týmu na tři body. Ale jen chvíli, jelikož v 66. minutě se po skrumáži ve stříbrském vápně dostal centrem míč na malé vápno a hlavou srovnal Jakub Pavlík. Ve zbytku zápasu ale ani jeden tým už nedokázal změnit skóre, ač k tomu bylo několik příležitostí. Jenže chyběl zejména klid a přesnost. Oba celky se tak rozešly za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Stříbro přijelo s jasným plánem, který se mu dařilo naplňovat a předvedl velice dobrý organizovaný výkon. Přestože se náš výkon, především v prvním poločase, zdaleka neblížil našim schopnostem, vytvořili jsme si dostatek gólových šancí, včetně pokutového kopu, abychom utkání zvládli vítězně. Leč v zakončení nám chyběl klid a kvalita.

TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, trenér: Na perfektně připravený trávník v Nýrsku jsme vyběhli opět z lehce omlazenou sestavou, přesto připraveni si odvézt nějaké body. V počátku utkání se hrál opatrný fotbal, s menšími náznaky šancí na obou stranách. Do vedení jsme se dostali po nádherném přímém kopu Tůmy do šibenice a dále jsme hráli dobře organizovaně. Díky tomu jsme se dostali i do dalších slibných šancí, které volaly po gólu. Bohužel jsme byli buď nepřesný v zakončení nebo nedostatečně důrazní. Domácí v prvním poločase a vlastně i druhém hrozili hlavně po častých standartních situací. Po jednom ze soubojů ve vápně kopali domácí dokonce penaltu, ale nás podržel výborně chytající Pejřimovský. Až o pár minut později dokázal vyrovnat z hranice brankové čáry Pavlík. V závěru utkání přišlo i pár šancí pro náš tým, ovšem už bez efektivního zakončení. Dle průběhu utkání asi zasloužená remíza z prvního utkání nové sezóny.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (66. V. Bořánek [-] ) , M. Bastl [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , T. Vágner [-] (72. J. Taušek [-] ) , R. Dvořák [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - J. Kolena [-] (77. M. Kiss [-] ) , D. Donate [-] , D. Tůma [-] , M. Hodek [-] , J. Vacín [-] , J. Janda [-] (69. M. Haas [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] , A. Ferdinandy [-] , T. Bůžek [-] (92. J. Kaprhál [-] )

ŽK: 11. Z. Mašek , 34. D. Vávra , 66. K. Kalivoda ml. , 88. J. Taušek - 42. D. Tůma , 64. J. Vacín , 65. A. Ferdinandy .
Hráči zápasu: M. Pejřimovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích