2:1
(0:0)
75. J. Vondráček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice srazily nováčka soutěže až v samotném závěru


Branky


48. D. Kroc , 89. L. Aubrecht - 75. J. Vondráček (p.)
28

Kaznějov po dlouhých letech hraje krajský přebor a po vítězství v 1.A třídě s sebou vzal i ohromnou energii, elán a chuť po bodech. V Radnicích to byl po celý zápas otevřený fotbal na obě strany, který se divákům musel líbit, i když se hrálo téměř stále v dešti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl několik šancí z obou stran, ale blíže skórování byli domácí. Ti několikrát pálili mimo a jednou se po sraženém centru ozvala tyč. Zhruba po dvaceti miutách hry se více na domácí polovině zabydleli kaznějovští, kteří rovněž mířili často mimo. A také jeden z nepovedených centrů nakonec skončil na tyči. Deštivé počasí a místy voda na hrací ploše dodala zápasu jak rychlost, důrazné osobní souboje ale také úsměvně momenty při "cachtačce" v kalužích. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Úvod druhé půle patřil domácím. DOmácí brankář dlouhým nákopem donutil soupeře k hlavičkovému souboji, po němž se míč dostal až k nabíhajícímu Davidu Krocovi a ten si bombou na přední tyč věděl rady. Kaznějov se kousl a brzy zahrozil hlavičkou po centru do vápna Tran, ale naštěstí pro domácí chyběla přesnost a důraz. Hosté chtěli odjet s bodem a postupně začali opět, jako v první půli, tlačit na domácí obranu. I když v zadních řadách nechávali hosté okénka, domácí je nedokázali využít a kaznějovští se přeci jen dočkali. Čtvrt hodiny před koncem zápasu došlo ke srážce hráčů v radnické šestnáctce a sudí Šálková nařídila penaltu. Té se zhostil kapitán Jakub Vondráček, který se nemýlil. Hosté vycítili šanci a vrhli vše do útoku. Od vedoucí branky nebyli po několika závarech ve vápně daleko, ale branky se nedočkali. Naopak po jednom z protiútoků našel precizním centrem Kroc nabíhajícího Lukáše Aubrechta a ten povedeným volejem nedal Šaškovi šanci. Vítězství už si radničtí pohlídali.

 

Nejvyšší divácká návštěva 1. kola krajského přeboru tak mohla slavit úspěch domácího celku. Ale i hosté od svých podporovatelů sklidili zasloužený potlesk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: První mistrovské utkání v sezoně bývá vždy loterie, navíc se hrálo na silně podmáčeném trávníku. Kaznějov jako nováček soutěže má zajímavě poskládané mužstvo, hned několik hráčů hrálo vyšší soutěže. Kaznějov zlobil, ale nám se ho podařilo zkrotit. Dá se říct, že tři body jsme uhráli díky větší zkušenosti a zachování klidné hlavy v rozhodujících momentech. Utkání nahoru dolu vyšperkovala skvělá divácká návštěva.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: První zápas v sezóně hodně ovlivnil déšť, kdy na hřišti místy stálo dost vody a to ovlivňovalo hru obou týmu. Přesto si myslím, že na první kolo to byl vcelku kvalitní fotbal. My jsme byli asi lepší ve hře s míčem a kombinačně, ale často jsme končili před vápnem. Domácí předváděli jednoduchou rychlou hru a měli více nebezpečných situací před brankou. O výsledku se rozhodlo ve druhém poločase, kde jsme vyrobili dvě chyby a domácí rychlé brejky zakončili. My jsme skórovali pouze jednou z penalty. I přes naší porážku si myslím, že jsme nepředvedli špatný výkon, ale asi jsme zaplatili nováčkovskou daň, když jsme si nechali dát gól 90. minutě. Celkové bylo utkání velmi vyrovnané a myslím, že by mu slušela remíza, přesto domácím gratulujeme k vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Spěváček [-] (76. M. Svoboda [-] ) , D. Rýdl [-] , F. Polášek [-] , P. Valenta [-] , Š. Huttr [-] (84. M. Habr [-] ) , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] , L. Brož [-] , D. Kroc [-] (92. D. Krč [-] ) - M. Krč [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - P. Domabyl [-] , . Tran [-] (70. F. Fait [-] ) , M. Vondráček [-] (88. V. Vašíček [-] ) , F. Rusňák [-] , J. Hyneš [-] (70. D. Vinkler [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] (88. T. Vaneš [-] ) , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , L. Filipec [-] (46. V. Višnovský [-] )

ŽK: 57. L. Aubrecht , 71. M. Krč - 19. M. Vondráček .
Hráči zápasu: D. Kroc .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích