1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice se zlepšují, ale na body to ani tentokrát nestačilo


Branky


45. J. Linhart - 23. I. Varga , 44. Z. Mašek
30

Jediný rozdílový zápas zažili v minulém kole fotbalisté Černic, kteří vyhořeli v Nepomuku. Před vlastními fanoušky se hra ale zlepšila, i když je stále na čem pracovat. Na výhru to totiž nestačilo, Nýrsko si díky dvěma gólům v první půli odvezlo všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepozornost obránců na obou stranách

Hosty rozjásal ve 23. minutě Imrich Varga, který využil pochybení hned tří hráčů v defenzivě Černic. Z pravé strany totiž do šestnáctky směřoval centr, který velmi nešťastně neodvrátil do bezpečí Serhii Basha, ale vyslal do vzduchu svíci, která se snášela k penaltovému puntíku. Petr Mlnařík následně už jen sledoval, jak jeho pozdě vybíhající brankář Strejc nestíhá doběhnout k hlavičkujícímu Vargovi, aniž by mu pomohl. Druhou branku pro Nýrsko přidal Zdeněk Mašek, který využil Bastlův pas za obranu poté, co uzmul špatnou přihrávku na středu hřiště. To běžela 44. minuta a hosté už se zřejmě viděli v kabině. Za to je postihl trest... 

 

V nastaveném čase první půle totiž Zeliński vybojoval míč na levé straně, poslal jej do vápna na Jaroslava Linharta a tomu obránci poskytli dostatek času a prostoru na otočku a zakončení do brány.

 

Místo gólů červené karty

Ve druhé půli se diváci fotbalem moc nebavili. Vytratila se aktivita a navíc přišly situace, které nechce vidět žádný trenér. V 60. minutě, při přechodu Nýrska do útoku, se rozhodl Serhii Basha zastavit akci důrazněji, než je zdrávo. "Červená karta během zápasu. Surová hra – kopnutí soupeře ze zepředu v nepřerušené hře v souboji o míč za použití nepřiměřené síly. HH utkání nedohrál, ihned odstoupil z utkání. Po utkání VD nahlásil zranění," napsal do zápisu o utkání hlavní sudí Gabriel Bogdan poté, co jmenovaného hráče vyloučil. Zraněným a tedy střídajícím hráčem byl gólový Zdeněk Mašek.

 

Hostům se proti oslabenému týmu nedařilo navýšit skóre, navíc o čtvrt hodiny později došlo i u nich k vyloučení jednoho hráče. Tím byl brankář Martin Toul. Ovšem zde padla možná nejbizarnější červená uplynulého roku. Ze záznamu je totiž patrné, že brankář se ničeho nedopustil, naopak se snažil střetu s Krouzmanem vyhnout a ten do něj rukama a možná i kolenem naletěl po odkopu míče. Nejednalo se ani o úplný samostatný únik, jelikož o několik kroků před ním byl k bráně blíže nýrský obránce. Přesto po prvotním ošetření viděl Toul za zákrok mimo vápno červenou kartu a následně s pomocí spoluhráčů odkulhal ze hřiště - zápas by zřejmě ani tak nedokončil. Ovšem je nutné omluvit sudí z toho, že v té rychlosti a postavení nemohli situaci dobře vyhodnotit. Záznam z utkání je možné shlédnout zde.

 

Síly se následně vyrovnaly, do brány šel mladý brankář Kotlan a ten pomohl Nýrsku ke konečnému zisku tří bodů neinkasováním žadné další branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Samozřejmě nejsem spokojený s výsledkem, ale náš výkon byl určitě lepší než první zápas v Nepomuku. Kluci začali plnit úkoly, zatím nás srážejí jednoduché chyby. Ale za bojovnost a nasazení je musím pochválit.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Do Černic jsme odjeli s výraznými absencemi zaviněné ať už zdravotním stavem nebo dovolenými, přesto jsme dokázali postavit dostatečně kvalitní základní jedenáctku. První poločas jsme podali poměrně kvalitní výkon, vypracovali si šance na vedení o 4, 5 branek, bohužel v koncovce až příliš často volíme špatné řešení. Po brance na 2:0 jsme v nastaveném čase polevili v koncentraci a nechali soupeře těsně před odchodem do kabin snížit. Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídnul, navíc byl ovlivněn červenými kartami, ačkoliv podle videa jsme měli dohrávat v plném počtu hráčů. Jsme spokojeni se 3 body a počtem vypracovaných šancí v prvním poločase.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - F. Švejda [-] (85. D. Oncea [-] ) , A. Ježek [-] , M. Trnka [-] (63. A. Luzhetskyi [-] ) - K. Zeliński [-] (85. V. Vránek [-] ) , J. Pipaš [-] , A. Tsubera [-] (63. J. Kreuzman [-] ) , P. Mlnařík [-] (73. J. Nedvěd [-] ) , O. Ukhal [-] , S. Basha [-] - J. Linhart [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - T. Vágner [-] , P. Janovský [-] (85. P. Výtisk [-] ) , M. Bastl [-] , V. Bořánek [-] (78. M. Kotlan [-] ) , J. Pavlík [-] , Z. Mašek [-] (61. J. Taušek [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , R. Dvořák [-]

ŽK: 30. T. Vágner . ČK: 60. S. Basha - 77. M. Toul .
Hráči zápasu: P. Janovský .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MOLEK Eduard, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru hostů, po prvním "neúspěšném" utkání si přivezou plný počet domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů