2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Solidně si ten začátek soutěže jako nováček vyžíráme, hodnotil zápas trenér Kaznějova


Branky


32

Kaznějov svými výkony naskočil do krajského přeboru velmi solidně, ovšem svou aktivitu na hřišti ještě nedokázal přetavit v bodový zisk. Rapid měl v zápase více štěstí a díky dvěma gólům z opačných pólů zápasu dokázal vyhrát a udržet se s Nepomukem na špici tabulky bez ztráty bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání hrané v dopoledních hodinách, avšak i tak za úmorného vedra, pro Rapid nemohlo začít lépe. Ve 2. minutě Vondráček při pokusu odkopnout míč jen připravil pozici na zakončení pro Brůčka, který míč uklidil do horního rohu branky. Když se pak neprosadil ze strany sám na branku postupující Křen, bylo to od obou týmů s vyloženými šancemi téměř vše. Hra se vyrovnala a ohrožení branky si připsali rovněž hosté. Centr z přímého kopu se po prodloužení domácí obrany dostal až k volným hostujícím hráčům. Ti se sice na dvakrát prosadili, ale naštěstí pro Rapid jen z ofsajdového postavení. Před odchodem do kabin ještě nastřelil ve vápně volný Řehoř svojí střelu do tyče. I přes to však výkon domácího týmu ale postupem času slábnul. 

 

Druhý poločas pokračoval tak, jak končil. Rapid nebyl schopen sbírat odražené míče a kupily se jednoduché chyby v rozehrávce. Z tlaku hostů tak postupně přicházely i standardní situace. Nejprve ještě Liška pro jistotu míč vyrazil nad branku. Z dalšího rohu už se hosté v 54. minutě prosadili po hlavičce do protipohybu od Tichého. Potíže domácích však nekončily. V 66. minutě viděl druhou žlutou Michal Kořenek a šlo se do deseti. Po červené kartě přibylo kolem domácího vápna závarů a zblokováných střel. K vyložené šanci ale snažení hostů nevedlo. Domácí měli co dělat, aby se dostali k překročení poloviny hřiště s míčem u nohy. To se změnilo až v nastaveném čase. Na dlouhý míč podél střídaček si naběhl, teprve v týdnu přestoupivší Koranda, který byl nedovoleně zastaven Tichým. Pro toho to byla taktéž druhá žlutá karta. K přímému kopu se postavil Klekner a přesným centrem našel v houštině těl právě nehlídaného Korandu, který svou hlavičkou a vlastně první střelou na branku domácího celku ve druhé půli poslal svůj tým znovu do vedení. Ztrátu jedné branky už hosté nesmazali i přes nebezpečnou standardku na hranici pokutového území, kdy slabou ztečovanou střelu zneškodnil Liška.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: V zápase se zatím nejlepším soupeřem jsme připsali 3 body, ale vítězství to bylo hodně šťastné. Vedení 1:0 ve 2. minutě nám paradoxně moc klidu nepřidalo a nehráli jsme úplně podle našich představ. V první půli to ještě celkem šlo, ale druhá byla v režii Kaznějova, který zaslouženě vyrovnal a měl tlak, ale naštěstí bez větších šancí. My jsme od 70. minuty hráli v deseti a v 90. minutě dali po standardce "luckygoal" za 3 body.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Úvod se nám moc nevydařil a hned z prvního nákopu po naší individuální po chybě jsme ve druhé minutě inkasovali. Domácí pak měli ještě dvě šance, když jednou natřeli tyč a teprve poté se nám podařilo dostat se do hry. Asi od 15. minuty jsme začali být lepší na balónu a převzali jsme iniciativu, bohužel jsme byli málo důrazní a důslední v koncovce, a tak jsme si vytvořili jen dvě šance, které jsme vyřešili špatně. Od prvních minut druhého poločasu jsme domácí přitlačili na jejich polovinu a jasně jsme dominovali. Po deseti minutách se nám podařilo po rohu vyrovnat. Nadále jsme dobývali branku Rapidu, ale bohužel jsme byli nedůslední ve finální fázi, a tak nás domácí ubránili. Přestože jsme měli dvě veliké šance a množství standardek... Vypadalo to na remízu, ale přišla 91. minuta a domácí dali hlavou gól po trestném kopu. V nastavení jsme ještě měli jednu příležitost po trestňáku z 18 metrů, ale ani ten jsme neproměnili. Přes jednoznačnou převahu a celkem solidní herní projev máme opět nula bodů. Solidně si ten začátek soutěže jako nováček vyžíráme.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Bezukh [-] , M. Brůček [-] (46. T. Drtil [-] ) , P. Řezníček [-] , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] (20. M. Kořenek [-] ) , M. Fikrle [-] , T. Křen [-] (59. D. Pešek [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , T. Řehoř [-] (72. D. Koranda [-] )

FK Bohemia Kaznějov
P. Zerzán [-] - P. Domabyl [-] , D. Vinkler [-] (20. . Tran [-] ) , J. Vondráček [-] , T. Vaneš [-] , F. Rusňák [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (72. V. Višnovský [-] ) , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , L. Filipec [-]

ŽK: 15. M. Brůček , 47. M. Kořenek , 70. P. Řezníček - 36. M. Tichý , 79. J. Vondráček . ČK: 66. M. Kořenek - 90. M. Tichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - MIFKOVÁ Hedvika, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

S Rapidem jsme se potkali v přípravném utkání. Myslím si, že ukáže svůj silný střed zálohy, který jsme pocítili i my a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích