3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk stále válí a bez ztráty bodů je na vrchu tabulky


Branky


29

Jihoplzeňský Nepomuk je na vítězné vlně a jeho další prověrkou byl na domácím hřišti soupeř z pošumaví. Kluci z Nýrska do tohoto zápasu neprohráli, zaznamenali pouze jednu remízu v úvodním zápase, takže i oni byli do hzápasu dobže nalazeni. Jenže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě lovili míč ze sítě, když se po rychlé akci a důrazu v pokutovém území podařilo skórovat Matějovi Skalovi. Hosté následně převzali aktivitu a nepomučtí se dostávali na zteč vesměs jen při rychlých protiútocích nebo standardních situacích. Nýrsku se podařilo po rohovém kopu snížit obávaným zakončovatelem standardek Jakubem Pavlíkem, ale v následné hře nahoru-dolu se po pěkném zpracování míče "na prsa" a následného tvrdého voleje prosadila mladá střelecká naděje Nepomuku, Lukáš Sládek.

 

Po výměně stran se domácím lépe dařilo zhustit střed hřiště, z čehož pramenilo více soubojů a méně kreativity na obou stranách. Začalo se více hrát vzduchem a balóny létaly za obrany obou týmů. Ale jen Nepomuk z tohoto stylu začal více těžit, když čtvrt hodiny před koncem předložil Viktora dáreček do vápna Matyáši Kašparovi, který střelou z první umístil k tyči třetí branku domácího celku. Z následného tlaku kolem domácího vápna už si Nýrsko žádnou gólovku nevytvořilo a Nepomuk tak mohl slavit další 3 body do tabulky, kterou zatím s Rapidem ovládá.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Musím říct, že to byl asi nejlepší mančaft, se kterým jsme letošní sezónu zatím hráli. Vážně hosté hráli hodně dobře a ti naši extrémně bojovali. Myslím, že na úroveň krajského přeboru to byl velmi dobrý fotbal. Povedlo se nám hned ve 2. minutě dát gól, aby nás pak hosté zatlačili. Dokázali proměnit rohový kop a vlastně pak to bylo nahoru dolu... Takto hrát minulý týden v tom horku, tak by půlka týmu popadala. Ke konci poločasu pak mladý Sládek dokázal po pěkném zpracování bombou pod víko zvýšit na 2:1. Na konci zápasu se nám pak povedl brejk, ze kterého jsme potvrdili tři body. Myslím si, že pro oko diváka to byl pěkný zápas.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Z první akce soupeře jsme inkasovali branku po nedůrazu ve vlastním pokutovém území. Po zbytek poločasu jsme měli výraznou herní převahu, kterou jsme přetavili ve vyrovnání. Bohužel, těsně před poločasem, se soupeř dostal asi potřetí do našeho vápna a po našem opětovné nedůslednosti jsme opět inkasovali a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí. Druhý poločas se nám soupeř vyrovnal pohybem ve středu pole, což vyústilo v nezáživný fotbal plný dlouhých nákopů odehrávající se mezi oběma šestnáctkami. Opětovnou převahu jsme získali až v poslední čtvrthodině utkání, které bohužel předcházela chyba z přemíry snahy a výborně vyřešený brejk domácích. Žádnou ze šancí v závěru utkání jsme bohužel neproměnili a vývoj utkání se nám tak nepodařilo zdramatizovat. Utkání rozhodla efektivita v zakončení a důraz v pokutových území, kde nás soupeř předčil. U nás stále platí, že musíme zapracovat na předfinální a finální fázi, abychom dokázali dobré výkony korunovat brankami.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - M. Kašpar [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , L. Sládek [-] (53. J. Nový [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , M. Urbánek [-] (75. D. Jára [-] ) , T. Voráček [-] , J. Pittr [-] (65. M. Berkovec [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Bastl [-] , T. Rubáš [-] (72. J. Taušek [-] ) , R. Dvořák [-] , V. Bořánek [-] (67. Š. Švec [-] ) , Z. Mašek [-] (72. P. Janovský [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] (67. M. Bastl [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 24. M. Skala , 31. M. Baran , 56. A. Viktora , 92. M. Flandera - 35. M. Bastl .
Hráči zápasu: T. Voráček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRIPNER Karel - ŘÍHA Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: remíza

Nýrsko navštíví Nepomuk, který zatím neztratil ani bod, ale myslím, že si Nýrsko odveze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích