1:1
(1:1)
23. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma opět nevyhrála, s Radnicemi brala bod


Branky


28. A. Vlček - 23. D. Kroc
29

Mohlo to být gólové gala představení, ale oba celky tak moc spalovaly, že to vypadalo spíše na velký den brankářů. Ti museli být v pozoru, zejména v první půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě dostal po ostrém zákroku na Spěváčka žlutou kartu Peterka a z následného přímého kopu se mohl radovat Brož, který zavíral zadní tyč. Ale jeho pokus nevyšel a i když po následné dorážce reklamovali hostující hráči ruku, kterou si mezi sebou bránící hráči nastřelili při pokusu o odkop míče sami, hrálo se dál. Ve 13. minutě opět domácí ostře zakročili proti stejnému hráči, který následně byl asi 5 minut ošetřován. Tentokrát ale bez karetního trestu, což se ve zbytku zápasu zřejmě notně podepsalo. Z volného přímého kopu Kroc nastřelil tyč. Ve 23. minutě už se ale hosté radovali. Po rychlé akci dostal David Kroc před šestnáctkou dostatek prostoru a za pomoci drobné teči poslal míč nechytatelně do levé šibenice.

 

Ale odpověď na druhé straně přišla rychle. O pět minut později se snesl z pravé strany centr ideálně k noze Adama Vlčka a ten střelou k tyči srovnal skóre. Při pokusu o zneškodnění střely se ale hostující brankář hlavou potkal s tyčí a po chvilce ošetřování byl opět na nohou. Ve 34. minutě se síť za Bílkem rozvlnila podruhé, ale tentokrát tomu předcházel kurióní, ale správně odmávaný ofsajd. Domácí rozehrávali rohový kop na krátko, přičemž si lhotěčtí míč u rohového praporku jen ťukli a první rozehrávající v době, kdy se k němu míč vracel, stál až za brankovou čárou. Následné protesty na množství lidí na brankové čáře tedy nebyly na místě, jelikož domácí hráč byl ještě dál. Do poločasové pauzy ještě hostující brankář zneškodnil ať už velmi dobrým postavením pokusy domácího Švehly, nebo i jiných soupeřů. Ale do druhého dějství už nenastoupil. Jeho zranění si navíc vyžádalo přesun do nemocnice, kde zůstává do pondělí kvůli otřesu mozku. V bráně hostů tedy došlo ke změně.

 

Ve druhé půli se aktivita obou týmů trochu snížila. Do více šancí se dostávali hosté po rychlých akcích, ale místo jednoduché přihrávky do prázdné branky hledali sobecká zakončení, se kterými si Smola v domácí brance poradil. Na hřišti přibývalo soubojů, zbytečných proslovů na adresu rozhodčích, ke kterým se nechutně přidali i domácí fanoušci. Na adresu třech dam létaly pokřiky jako "ty jsi kráva", "jdi do prdele ty svině", "ty píčo", byly ke slyšení i v první půli. K tomu se přidalo "pálí se ti guláš na plotně" a opakováním předešlých proslovů, které určitě nikomu na hřišti nepomáhaly. Jinak velmi dobrá kulisa se takto bohužel nedobře vybarvila. 

 

Domácí se ve druhém dějství dostali jen k jedné střele na branku, která gól nepřinesla, hosté pálili své šance dál, a tak nezbývalo než zápas ukončit za výsledku 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Určitě jsme chtěli vyhrát, ale kdybych věděl co udělat jinak, tak to udělám. Nějak nám to pořád nejde. Byl to zajímavý zápas z obou stran, nebyla to žádná nuda. Sice tomu pár gólů chybělo, ale tři body doma chceme dělat. Na začátku byl možná soupeř zaskočený, ale rychle se hra vyrovnala a začal útočit protiútoky. Mohli jsme být rádi, že tam toho nespadlo víc. Soupeř byl kvalitní, diváci fandili na obou stranách pěkně. Dobrý zápas, ale tři body doma bychom chtěli mít.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Hrát ve Lhotě není nikdy jednoduché. Malé hřiště, spousta soubojů, tlak na rozhodčí a navíc v současné době silně posílený domácí mančaft. V první půli si myslím, že se určitě hrál přeborový fotbal. Šance byly na obou stranách, zvonily břevna, tyče, padly dvě branky a mohlo jich padnout i víc. Ale druhý poločas byl z mého pohledu úplně jiný. Sice tam trochu fotbalu bylo, ale převládalo ego jednotlivců a bylo tam spoustu zbytečných dohadů a ta hra ztratila tempo. Za mě spokojenost. Vezeme z venku bod, od těžkého soupeře. Kdybychom byli možná rozumnější v koncovce, mohly to být body tři, ale určitě ten bod bereme. Ale víc než body a výkon mi zajímá zdravotní stav Petra Bílka, kterého si nechali v nemocnici na pozorování po střetu s tyčkou. Věříme, že bude brzy v pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Marek [-] (84. J. Eliášek [-] ) , P. Suda [-] , J. Kohout [-] (61. D. Křížek [-] ) , J. Petr [-] - J. Horník [-] (84. J. Šroubek [-] ) , Z. Černý [-] (84. V. Sulek [-] ) , J. Peterka [-] , P. Petrželka [-] - M. Švehla [-] (61. R. Dyk [-] ) , A. Vlček [-]

TJ Sokol Radnice
P. Bílek [-] (46. J. Volák [-] ) - P. Spěváček [-] (85. J. Esterka [-] ) , D. Rýdl [-] , Š. Huttr [-] , L. Aubrecht [-] , D. Kroc [-] , L. Brož [-] , J. Vaščák [-] - D. Krč [-] , M. Krč [-] , M. Habr [-] (57. M. Svoboda [-] )

ŽK: 7. J. Peterka , 71. Z. Černý - 40. D. Rýdl , 67. M. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Petr - P. Bílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra domácích

Radnice ve Lhotě okusí první porážku v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů