0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutočerné derby bez branek. Chotíkov alespoň vyhrál na karty


Branky


30

Oba celky se oproti loňské sezóně výsledkově trápí. Až poslední zápasy před tímto utkáním se bodově více dařilo a tak se dala čekat "řežba" o tři body. Nakonec se míč z ani jedné sítě nelovil a tak se oba celky rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Na derby jsme se důkladně připravovali jak na videu tak v praxi. Chtěli jsme eliminovat silné stránky soupeře, což se povedlo a naopak udeřit v ofenzivě, protože Lhota hraje v obraně dost pohodově a nejistě. Šancí jsme měli na rozhodnutí dostatek, hrozili jsme jak ze hry, tak hlavně ze vzduchu, kde jsme měli nad soupeřem překvapivě jasně navrch. Ale my nedokážeme letos proměňovat ani ty top šance, takže to skončilo dietní plichtou. Neřekl bych nezaslouženou. Ale zápas si gól zasloužil, určitě diváky nenudil. Lhota měla tři jasné loženky, my jsme jich měli o dvě víc. Zápas měl nasazení, tempo i kvalitu, protože oba týmy hrály na vítězství. Jediný kdo úplně nestíhal tempu zápasu byl hlavní sudí, který z toho dělal hlavně druhý poločas nepochopitelnou bramboračku, a pak to doháněl nesmyslnými kartami. Smutno nám bylo po původně nominovaném sudím Mudrovi, který naopak každý zápas zvládne v téhle soutěži s naprostou bravurou..

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Na derby se díky domácímu trenérovi těšili asi všichni hráči. Začátek zápasu, a řekl bych celý první poločas, jsme byli o něco lepší, vytvořili jsme si územní převahu a měli i pár slibných šancí. Domácí tedy měli také jednu tutovku, ale nedali. Druhá půle už ale byla jasně v režii domácích, kteří nás přikovali na naší polovině, ale bylo z toho jen pár závarů před brankou a dost standardních situací. Paradoxně ale největší šance přišla na druhé straně, když se balón odrazil někde kolem penalty ke střídajícímu Kotrchovi, ale ten přestřelil. Po průběhu ve druhé polovině bod bereme.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Prais [-] , J. Sluka [-] (46. J. Huml [-] ) , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , O. Kastelic [-] (46. P. Kolesa [-] ) , K. Rozboud [-] , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (72. J. Benedikt [-] ) , T. Denk [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - T. Marek [-] (51. J. Jaroušek [-] ) , P. Petrželka [-] (46. M. Švehla [-] ) , J. Šroubek [-] , Z. Černý [-] , J. Petr [-] - A. Vlček [-] , R. Dyk [-] , O. Kotrnoch [-] (51. D. Křížek [-] ) , J. Horník [-] - J. Eliášek [-] (70. M. Kotrch [-] )

ŽK: 23. T. Denk , 30. J. Vlk , 32. D. Bejdák , 41. B. Buchta , 49. A. Cirok , 55. J. Huml , 82. D. Míka , 89. P. Kučera - 27. T. Marek , 41. J. Šroubek , 76. M. Švehla , 86. A. Vlček .
Hráči zápasu: B. Buchta - R. Dyk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRIPNER Karel - CIMICKÝ Filip, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Těžko říct… plichta a maximálně 2 góly.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích