1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V páté minutě rozhodnuto? I takové věci se ve fotbale dějí


Branky


31

Znáte ten pocit, když v páté minutě zápasu obdržíte branku, po většinu zápasu pak diktujete tempo, máte hromadu šancí, ale ne a ne to tam spadnout? Tak se asi cítili hráči Horní Břízy, kteří v sobotu odjížděli dlouhou trasu z Nýrsko do své domoviny bez jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi aktivně a Nýrsko se přes čtyři minuty nedostalo ze své poloviny tak, aby udrželo míč na svých kopačkách. Ale pak přišla ztráta na středu hřiště, Vágner vyslal do úniku Imricha Vargu a ten sám proti Schimmerovi nezaváhal, mířil po zemi na zadní tyč. Nikomu v tu chvíli nedocházelo, že by se mohlo jednat o jedinou branku zápasu, fanoušci jí ale řádně slavili. Horní Bříza byla nadále nebezpečnější, ale například do té doby největší šanci z 22. minuty vytáhl Kotlan výtečně nad břevno. Horní Bříza se nadále tlačila do zakončení, Nýrsko reagovalo z protiútoků, ale ani jednomu celku se nedařilo skórovat.

 

A to ani po změně stran, ve které toho měli hosté opět spoustu. Jenže chybělo přesné zakončení, mnohdy se vyznamenala precizní obrana Nýrska a jelikož se skóre zápasu až do závěrečného hvizdu nezměnilo, rozešly se celky za ovací domácího publika.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Úvod utkání byl poznamenán naší první brankou, kdy se nám skvěle podařilo vyjet z pressingu soupeře a proměnit hned první brankovou příležitost. Po většinu zbytku první půle se hrál vyrovnaný fotbal, bez nějakých výraznějších gólových šancí. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a ideálně navýšit vedení, ale nutno uznat, že hosté přepnuli vyšší stupeň, svojí kvalitou nás zavřeli na naší polovině a nám se nedařilo udržet se na balonu dál od naší brány. Naštěstí pro nás hostům chyběla kvalita v pokutovém území, díky čemuž se nám povedlo ustát i několik závarů uvnitř naší šestnáctky a jelikož ani nám se nepodařilo dovést žádnou z brejkových příležitostí k úspěšnému zakončení, skončilo utkání 1:0 v náš prospěch. Pro nás nesmírně cenné 3 body proti velice kvalitnímu soupeři.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Samotný výsledek je nejen pro mne, ale hlavně si myslím, že i pro kluky velkým zklamáním. Kluci totiž odehráli proti na nás velice dobře připravenému soupeři další vynikající utkání. Bohužel jsme však "pohořeli" v proměňování vytvořených gólových šancí. A, že jich bylo. Snad kromě prvních deseti minut zápasu, ve kterých jsme po nedůrazně dohrané situaci kolem půlící čáry inkasovali onu rozhodující branku, jsme soupeře po všech stránkách přehrávali. Od téhle chvíle jsme totiž s přibývajícími minutami začali ukazovat naši herní kvalitu a začali přicházet i brankové příležitosti. K naší smůle však žádná z nich neskončila v síti soupeře. V samotném zakončení všech těch šancí nám totiž asi scházelo více klidu na míči. Je příjemné po utkání slyšet ze všech stran, jak jsme hráli skvělej fotbal, a tak dále, ale fotbal se přeci hraje na góly a v tomhle případě byl soupeř o ten jediný vstřelený šťastnější. V tomhle směru je fotbal někdy krutý, já totiž nemám klukům za předvedený výkon co vytknout, ale bohužel odjíždíme bez bodů, a soupeři tak gratuluji k výhře. I přesto všechno je pro nás náš předvedený výkon velice důležitý do dalších zápasů.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - T. Vágner [-] (82. J. Taušek [-] ) , Š. Švec [-] (58. M. Trumpeš [-] ) , R. Dvořák [-] (87. P. Janovský [-] ) , A. Antonovics [-] , Z. Mašek [-] (87. Š. Švec [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] (84. T. Do [-] ) , A. Lavička [-] , V. Šimice [-] (73. M. Čeliš [-] ) , T. Koudele [-] , S. Rous [-] - D. Šebek [-] , J. Kraček [-] , M. Paukner [-] - V. Kocourek [-] , L. Kramer [-] (58. M. Trojanec [-] )

ŽK: 14. J. Pavlík , 71. T. Vágner - 13. T. Koudele , 71. V. Kocourek , 87. J. Kraček .
Hráči zápasu: J. Pavlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KRAUS Jan, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů