3:2
(2:1)
6. M. Lang (p.)
77. A. Boháč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro má svou první výhru! Za svá záda posunulo Zruč


Branky


12. D. Kasl , 24. D. Kasl , 48. V. Gontkovič - 6. M. Lang (p.) , 77. A. Boháč
31

Další z velmi důležitých bojů z prozatímního chvostu tabulky krajského přeboru mužů, se odehrál v areálu Baníku Stříbro. Místní celek dlouhých devět zápasů aktuální sezóny čekal na vítězství a v tomto klání se jej konečně dočkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas pro domácí celek ale nezačal dobře. Už v páté minutě se skácel k zemi po skluzu Pospíchala hostující Mošna a sudí Mičan nařídil pokutový kop. K němu se následně postavil Matyáš Lang a bezpečně proměnil. Vedení hostům ale nevydrželo dlouho. Ve 12. minutě slabě odkopnul vybíhající Fořt, míč se po hlavičce dostal ke Kolenovi, ten jej sice netrefil úplně ideálně, ale přihrál Danielu Kaslovi, který přízemní střelou k tyči srovnal. Šance se střídaly na obou stranách, stejně tak se ale kupily i chyby. Jedné z nich využili hráči Baníku ve 24. minutě, když nevydařený odkop zblokoval Tůma, předal Kolenovi, jeho přetažený centr doběhl Donate, který našel mezi třemi obránci Daniela Kasla a ten z první uklidil podruhé do sítě.

 

Další branky se zejména domácí příznivci dočkali až ve druhé polovině zápasu. Tři minuty po hvizdu sudího přetlačil Haas ve vzdušném souboji svého soupeře, míč doputoval až k vápnu pro Viktora Gontkoviče, který zvedl hlavu a šikovně přeloboval napůl vyběhnutého brankáře hostí. Hosté dokázali reagovat pouze jednou, a to v 77. minutě, když z pravé strany při rychlé akci centroval Šesták na zakončujícího Adama Boháče. Oba střídající hráči se tak touto akcí trenérovi odvděčili, ale na další už svěřenci trenéra Krause nedosáhli. Stříbro tak poprvé v sezóně bere tři body za výhru. Zruč se propadla na předposlední příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Pro náš první důležitá výhra před vstupem do poslední části podzimu. Hráči a vlastně celý tým, si šel od prvních minut za vítězstvím. I když jsme prohrávali od 6. minuty, nepříznivý stav jsme dokázali otočit. Herně to tentokrát od nás nemělo takovou úroveň a to i díky již špatnému stavu našeho hřiště, které je za celý týden dost přetížené. Prostě se vyhrálo, týmu patří pochvala, že nic nevzdalo a aktivitou po celou dobu utkání si tři body zasloužilo. Makáme, jedeme dál!

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Nehráli jsme dobře a ani hrát dobře nemůžeme. Netvrdím, že na to kluci nemají, to v žádném případě. Ale prakticky se pořádně netrénuje, je malá docházka a když vázne souhra, nemůže se chtít hrát atraktivní kombinační fotbal, který kluci ve Stříbře zkoušeli. Když pak něco řeknu, připadá mi, že si dělají úplný opak. Jsou tam tři čtyři hráči, kteří makali, ale zbytek byli jak mistři světa, chtěli to urvat sami a nenechali si poradit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - A. Ferdinandy [-] , D. Kasl [-] , J. Pospíchal [-] , J. Kolena [-] , D. Donate [-] (92. Š. Křivanec [-] ) , J. Vacín [-] , M. Hodek [-] , J. Janda [-] (33. M. Haas [-] ) , D. Tůma [-] , V. Gontkovič [-] (88. F. Bláha [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Pechman [-] , V. Pavel [-] , M. Lang [-] , J. Motyčák [-] , D. Král [-] , O. Kastelic [-] (58. A. Boháč [-] ) , M. Fryček [-] , O. Mašek [-] (33. M. Šesták [-] ) , D. Mošna [-] , A. Král [-]

ŽK: 90. J. Vacín - 91. J. Motyčák .
Hráči zápasu: D. Kasl , M. Pejřimovský .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHVEINERT Radek, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích