4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:15

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Košutka na Horní Břízu nestačila


Branky


30. J. Kraček , 33. S. Rous , 69. D. Reindl , 87. D. Reindl - 10. O. Lemon , 88. J. Lhoták
25

Papírové predikce se v tomto utkání potvrdily na 100%. Horní Bříza svůj poslední zápas podzimu zvládla a poslední celek soutěže přehrála. Dvakrát se prosadil náhradník Reindl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka hned na začátku překvapila domácí fotbalisty, když nastřelila tyč, břevno a nakonec se v 10. minutě prosadil po špatné rozehrávce brankáře dlouhým překopnutím Ondřej Lemon, jenže to bylo na dlouho vše. Dlouho se domácí snažili o srovnání a došlo k němu až z celkem nenápadného protiútoku po půl hodině hry. Odkop z kraje hřiště na polovině prodloužil za obranu hlavou Kocourek, míč si našel Jakub Kraček a hned z první přehodil vysoko vybíhajícího Frýdla. No a o další tři minuty později se vývoj zápasu otočil. Na centr z větší vzdálenosti si naběhl Stanislav Rous a bylo...

 

Po výměně stran pokračovala aktivita domácích, kterou dvěma brankami korunoval střídající Dominik Reindl. Ten si v prvním případě velmi dobře naběhl na rozehraný rohový kop a ve druhém případě po Trojancovo prodloužení centru, po vzoru spoluhráče Kračka z prvního dějství, přehodil napůl vyběhnutého Frýdla. Hosté následně dokázali pouze snížit, když našli skulinku pro Jáchyma Lhotáka, který se zjevil mezi stopery úplně sám a se Schimmerem si poradil. Více gólů už ale nestihla Košutka přidat.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Poslední podzimní zápas a my si do tabulky připisujeme 3 bodíky za výhru 4:2. Myslím si, že nejen pro mě, ale i pro hráče to bylo nakonec příjemné rozloučení s domácími fanoušky. I když musím říct, že výhra se opět nerodila snadno. Za prvních 20 minut musím kluky pořádně pokárat. (usmívá se) Né, že bychom hráli špatně, ale spíš za pojetí hry, jakoby se nám nemohlo nic stát. Soupeř, který na nás nastoupil s velkou vervou a odhodláním totiž nastřelil tyč, pak břevno a ani když tahle varování nestačila, tak dal bohužel v 10. minutě po chybné rozehrávce našeho brankáře gól na 0:1. Jenže paradoxně od této inkasované branky se obraz naší hry rapidně změnil. Začali jsme se líp pohybovat, dobře kombinovat a i přes hodně nepříjemnou a tvrdou hru soupeře přehrávat. Se zlepšeným výkonem jsme si postupně vytvářeli i gólové příležitosti. Dvě z nich jsme ještě do poločasu dokázali zásluhou Kračka a Rouse proměnit, a tak jsme už do kabin odcházeli za pro nás příznivého stavu. Ve druhém poločase se na naší hře nic moc nezměnilo, začali jsme soupeře dostávat ještě více pod tlak a s předváděnou hrou začaly přicházet i další a další šance, ze kterých jsme nakonec zásluhou střídajícího Reindla přidali ještě další 2 branky. Soupeř ke konci zápasu dokázal už jen z ojedinělé příležitosti snížit na konečných 4:2. Nic dalšího ani důležitého se už na hřišti do konce utkání nestalo, a tak jsme si v poklidu dokráčeli k pro nás určitě důležité výhře před dlouhou zimní přestávkou.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Poslední zápas jsme chtěli takříkajíc uplést z hovna bič nebo chcete-li upéct chleba z vody, ale bohužel se to nepodařilo. Začali jsme dobře, orazítkovali tyčku a břevno, ale s vyrovnávacím gólem se nám to rozsypalo a ve druhém poločase nás už Bříza přejela a vyhrála zaslouženě. Po zápase následovala dokopná, nemáme sice moc co slavit, ale i tak se sezóna musí patřičně uzavřít, a tak jsme řádili jak mladší bráchové Sagvana Tofiho. V neděli ráno mi bylo tak blbě, že mě nepoznal ani vlastní telefon a odmítnul mi odemknout obrazovku. Většina týmu měla víc promile, než jsme na podzim uhráli bodů. Třešničkou na dortu byl telefonát od asistenta trenéra Hejnyho, když jsem to zvednul, tak se z reproduktoru ozvalo: "Hele nepojedeš se se mnou vykoupat na rybník do Malesic?" V neděli jsme vše ještě zakončili bowlingem a šipkama na Papírně. Teď už se všichni těšíme na volno, nabereme síly, pořádně potrénujeme a vsadím se o kašnu na náměstí a morovej sloup k tomu, že na jaře uděláme těch bodů rozhodně víc. Závěrem bych rád poděkoval fanouškům, že za náma jezdili a po každým zápase zatleskali.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , T. Koudele [-] - J. Kraček [-] (61. M. Čeliš [-] ) , M. Paukner [-] (61. L. Kramer [-] ) , T. Do [-] (76. V. Šimice [-] ) , D. Šebek [-] - V. Kocourek [-] (61. D. Reindl [-] ) - M. Trojanec [-] , Z. Netáhlo [-] (81. L. Kříž [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Pekník [-] , T. Krejčí [-] (74. J. Kalaš [-] ) , M. Primas [-] , T. Pečenka [-] (65. J. Blažejovský [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (65. J. Lhoták [-] ) , D. Král [-] (46. P. Sobotka [-] ) , V. Kučera [-] (46. D. Adam [-] ) , T. Pekník [-] , O. Lemon [-]

ŽK: 46. M. Primas .
Hráči zápasu: Z. Netáhlo , D. Reindl , A. Lavička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - BOGDAN Gabriel, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů