3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice zvládli i druhé utkání


Branky


20

Těžké utkání ve velkém vedru jsme zvládli a zaslouženě bereme tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice otevřeli skóre

Úvod utkání vyšel lépe hostům. Ze dvou rohu však nic nevytěžili a pěkná střela hostujícího Hynka skončila těsně nad. Do první naší šance se dostal okolo dvacáté minuty Michal Šmarda. Jeho přízemní bombu hostující brankář stihl vyrazit. Bystřice vyčkávala a těžko jsme hledali skulinu, jak se přes dobře bránící hosty dostat na dostřel branky. Recept našel tank s číslem tři Petr Ošmera v třicáté osmé minutě, když se prosmýkl do vápna a přesně našel nabíhajícího Romana Durajku, který otevřel skóre - 1:0. Do konce poločasu ještě hosté kopali standartku a dva nebezpečné rohy se kterými jsme si však dokázali poradit a do kabin se tak šlo za našeho nejtěsnějšího vedení. 

Domácí si pohlídali své vedení

Druhá půle začala překvapivě naší převahou a hosté si s naší nátlakovou hrou nevěděli rady. Šance jsme, však spolehlivě zahazovali a Dan Havlík v hostující brance držel výbornými zákroky Bystřici ve hře. Utkání se zlomilo v 63´ minutě. Milan Laš chytře rozehrál přímák na Petra Ošmery a ten si připsal druhou asistenci, když našel před prázdou brankou Dimi Liusika, který prostřelil bezmocného Havlíka. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí brankář vyslal dlouhým výkopem do úniku čerstvého Petra Tesaře, který však opět ztroskotal na nejlepším hráči Bystřice v brance. Smutnit však Petr Tesař nemusel dlouho. V 75´ minutě se dostal k odražené střele a uklízel z blízka do prázdné. Pojistka výsledku nám dala klid na kopačky a dál jsme byli lepším mužstvem. Navýšit vedení mohl v 85´ minutě premiant v našem dresu David Veleba. Jeho dělovku však s námohou vytěsnil opět hostujíci brankář. Bohužel jsme utkání s nulou v zadu nedohráli. V 87´ minutě se po faulu v našem vápně kopala penalta. K té se postavil kapitán hostů Padrtka, který ji však proměnit nedokázal a trefil ostrou ranou jen tyč. Bohužel už se naši hráči nejspíš viděli na středovém kruhu a vrácený centr do vápna trefil hlavou do brány hostující Vávra. 



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , J. Fendrich [-] (64. P. Tesař [-] ) , V. Adamenko [-] , D. Liusik [-] (83. P. Sobotka [-] ) , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] (78. D. Veleba [-] ) , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-] , P. Ošmera [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
D. Havlík [-] - S. Dvořáček [-] , Š. Buršík [-] , T. Padrtka [-] , M. Punčochář [-] , R. Chudoba [-] , M. Žila [-] , K. Vařejka [-] , P. Blaha [-] (75. L. Prüger [-] ) , M. Hofmann [-] , M. Hynek [-] (64. A. Toman [-] )

ŽK: 25. P. Ošmera , 68. M. Jašek - 53. P. Blaha , 63. Š. Buršík .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: STRAKA Karel - MACHÁT Oldřich, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích