2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Beranově rozhodla branka v nastavení


Branky


26

Bitvu ve Velkém Beranově rozsekl ve čtvrté minutě nastaveného času domácí Skála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V úvodu utkání měli míč na nohách především domácí a tlačili hosty do obranných bloků, ale tam jejich akce často končily ztrátou nebo nepřesným zakončením. I tak ale šance domácí měli, centr z pravé strany nedokázal Ganzwohl vtěsnat mezi tři tyče a další zakončení centrovaného balonu zblokoval obránce hostí. Zhruba uprostřed poločasu byl při zpracování faulovaný domácí Pokorný, ale píšťalka sudího zůstala němá. Domácí se dočkali v 36.minutě, když Kovaříkův centr usměrnil hlavou do sítě Ganzwohl - 1:0. Hosté ale udeřili vzápětí, velkou chybu vyrobil na vápně domácí kapitán a Neubauer ji potrestal střelou na bližší tyč - 1:1. Do poločasu k větším šancím nedošlo a poločas skončil smírně.

Domácí v závěru rozhodli

Druhá půle se nesla v duchu té první, hosté zezadu čekali co Beranovští předvedou do plných a spoléhali na ojedinělé brejky. Domácí se ale ztuha k něčemu dostávali, a když už k něčemu došlo, selhali v koncovce nebo poslední přihrávce. Velkou šanci poslat svůj tým do vedení měl Ganzwohl, ale jeho pokus vyrazil brankář na břevno, do slibné šance se dostal Jonáš, ale zakončení mu nesedlo a z rohu domácích hlavičkoval P. Kittler jen o kousek nad branku. Z jednoho útoku hostů se pěknou střelou prezentoval jeden z moravskobudějovických, která prolétla těsně vedle spojnice. Šok pro domácí ale teprve mohl přijít, nákop do vápna neudržel domácí brankář v rukavicích a na útočníka hostí koukala opuštěná brána, jeho chabou střelu ale před brankovou čárou vykopl Weselý. Domácí na konci zápasu už poněkud v křeči oblehli hostující šestnáctku a po sérii neúspěšných centrů se přeci jeden ujal, když domácí Skála poslal padavý centr na malé vápno, který k překvapení všech i přes snahu tečovat balón, propadl až do sítě 2:1. Hosté po rozehrávce zkusili přímou střelu, ale ta šla vedle a tak tři body zůstaly ve Velkém Beranově.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): I my jsme do utkání vstupovali v okleštěné sestavě a i přes dobré pasáže nám chyběla přesnost, klid a lepší pohyb. Hosté přijeli bránit a málem jim to přineslo i body, když jsme nedokázali dát více branek. Přesto je to výhra a to je pro nás na začátek sezóny povzbuzující. Dík patří i klukům z dorostu, kteří nám pomohli a okusili mužský fotbal.

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Do Beranova jsme cestovali ve velice kombinované sestavě, kdy nám chybělo pět hráčů ze základní sestavy. Tomu odpovídala i naše hra, kdy jsme hráli zezadu a čekali, co domácí předvedou. Čekal jsem od toho týmu více a bohužel vyhráli gólem v poslední minutě zápasu. Klukům děkuji za bojovnost a domácím k výhře.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - R. Jonáš [-] , D. Skála [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , O. Urbánek [-] (63. Š. Trnka [-] ) , J. Pokorný [-] (63. A. Heřmánek [-] ) , R. Ganzwohl [-] (73. V. Vrzal [-] ) , M. Vaníček [-] , V. Weselý [-] , P. Kittler [-]

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , K. Svoboda [-] , M. Premar [-] , M. Neubauer [-] (88. L. Stehlík [-] ) , J. Liška [-] , J. Čech [-] , J. Dostál [-] (67. M. Premar [-] ) , J. Benda [-] , R. Szabó [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 7. J. Dostál , 58. M. Neubauer , 65. P. Benda , 83. J. Povolný , 95. L. Stehlík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - MUZIKÁŘ Ondřej, GAVALLÉR Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích