Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves se nadále veze na vlně nováčkovské euforie


18

Stará Ves v poločase vedla o dvě branky. Ve druhém ještě o jednu branku vedení navýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o dvě branky

Stará Ves v dalším domácím zápase přivítala mužstvo z Opavy. Do zápasu vstoupila aktivněji hostující družina. Domácí vsadili na svou osvědčenou taktiku, kdy hráli ze zabezpečené obrany a vyráželi k smrtícím brejkům. Tato taktika začala přinášet první plody už v první desetiminutovce, když domácí vsítili dvě branky. Hned v šesté minutě využil zaváhání hostující defenzivy Raiskup, který našel přesnou nahrávkou Kučeru, jenž se nemýlil – 1:0. Za tři minuty vystřelil tvrdou střelou zpoza šestnáctky Kučera, Honka jeho pokus vyrazil před sebe a Raiskup pohotově míč vrátil do sítě – 2:0. Hosté snížili po čtvrthodině hry, když míč vybojoval Schneider, který jej posunul na Láníka, jenž našel Štencla, který se obtočil kolem protihráče a zavěsil – 2:1. Před půlhodinou hry vybojoval na půlce míč Pauler, přenesl jej na pravou stranu hřiště, kde ho dále posunuli na Raiskupa, který střelou o tyčku dostal míč do sítě – 3:1. Poločas se pak už jen dohrál.

Stará Ves výhru navýšila

Úvodní desetiminutovka druhého poločasu se odehrávala jasně v režii domácí družiny. Z přímého kopu nastřelil domácí Kučera břevno hostující branky. Deset minut po pauze přišla nejkrásnější akce zápasu, když Kučera získal míč na vlastní půlce, udělal si ze šesti hráčů Opavy slalomové tyče a blafákem pokořil Honku – 4:1. Opavu toto ale paradoxně nakoůlo a začala hrát podle představ trenéra. Do dobré šance se dostal Ryž, který ale řešil zakončení hodně špatně. Nebezpečné byly i střely Poštulky a Henčla. V 73. minutě utekl ale po pravé straně aktivní Raiskup a gólově namazal Matějkovi – 5:1. . Opava pak korigovala dvě minuty před koncem, když Henčl nahrál před prázdnou branku na Matějku, jenž poslal míč do brány – 5:2.  

 

Stará Ves jede příští kolo do Budišova. Opava bude hostit Krnov.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Jsme z toho všecho vykuleni. Takový začátek sezóny jsme si nepředstavovali ani ve snu. Soupeř byl mladý a běhavý. My jsme ale hráli to, co nám jde. Pozorně jsme bránili a vyráželi jsme k rychlým brejkům, což nám zatím vychází. Příští zápas nás čeká těžký soupeř z Budišova, a my k němu pojedeme opět bojovat.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): My v zápase uděláme šest vysloveně hloupých chyb, a z toho dostaneme čtyři branky. Zase nám nevyšel vstup do zápasu, a brzy jsme prohrávali o dvě branky. Pak sice snížíme, a přestaneme hrát a soupeř nám přidá další branku. Začátek druhé půle nás soupeř přehrál, a přidal čtvrtou branku. Pak jako mávnutím kouzelného proutku z nás všechno spadlo, a my jsme začali hrát podle našich představ. Na tom bychom mohli snad začít stavět do příštích zápasů. Za těch posledních třicet pět minut bych chtěl kluky pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] (76. J. Batla [-] ) , L. Gregovský [-] (69. L. Šimko [-] ) , T. Král [-] (59. K. Gevorgyan [-] ) , R. Nekoranec [-] , L. Ošlejšek [-] (69. J. Matějka [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] , S. Kováč [-] , P. Prášil [-] , M. Drábek [-] (59. M. Papaj [-] )

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - J. Štencel [-] (43. T. Ryž [-] ) , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , D. Klimeš [-] , J. Hanslik [-] (69. M. Prchala [-] ) , M. Láník [-] , J. Schneider [-] (69. J. Vrána [-] ) , M. Poštulka [-] (84. M. Říčný [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

Hráči zápasu: M. Raiskup .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUBEK Václav - PHILIPP Marek, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Mohyla
Tip experta: výhra domácích

V tomto případě věřím spíš víc Staré Vsi. Má obdržených nejmíň gólů a dokazuje, že umí i dost rozdat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích