Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/VIDEO: Šest gólů na Vřesině, kulatiny a ztráty hráčů


Branky


8

Nováček Vřesina doma přivítala ostřílenou Velkou Polom, utkání bylo plné šancí a k vidění byla dokonce i penalta.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká neznámá pro hosty

Na utkání dostával před zápasem gratulace k 50. narozeninám trenér domácího týmu.

 

Většina hráčů z kádru Polomi ještě ve Vřesině u Hlučína nehrála, takže to byla trošku neznámá. Hned ze startu se hostům přesto povedlo skórovat, když se po rohu prosadil Jiří Stadtherr. Ve stejné minutě si vytvořil šanci domácí Boháč, ale brankář Plohák jeho pokus vykryl. Po nějákých dvaceti minutách se do šance po centru domácího Peška dostal Pagáč, jeho hlavička skončila těsně nad. Poločas tedy skončil za vidění jednoho gólu hostů.

 

Kanonáda v druhé půli, penalta a zranění

Do druhé půle byli hosté nuceni udělat až tři změny vinou zranění(Jan Rýchlý nebyl už před zápasem úplně fit a ozval se mu kotník, u dalších dvou hráčů šlo o lehčí natažení svalů). V 56. minutě po faulu na domácího Bocka se penalty ujmul Jirka Pešek a úspěšně proměnil, tím si  připsal první trefu v nové soutěži. I přes další šance Jirky a Martina Peška další gól Vřesina nepřidala, naopak ještě čtyřikrát inkasovala, a to po dalších třech trefách Jana Stadtherra, který mohl oslavit svůj hattrick vjednoznačnou výhrou 5:1, v závěru totiž pátý gól přidal Jan Němec.

 

Sestřih zápasu:

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Karel Teichmann Vedoucí týmu: První poločas v nové soutěži je vždy velmi natěšený a čekali jsme jaké budou změny. Dokázali jsme si nějaké šance vypracovat, ale nervozita nám svazovala nohy. Ve druhém poločase jsme se více dostávali do své hry a vytvářeli si šance, ale svými chybami jsme dostali Polom do hry a ta to jako zkušené mužstvo využila. Takovýhle výsledek je sice krutý, ale bohužel se musíme vyvarovat našich chyb a hrát do poslední minuty. Všechny naše chyby jsou vždy daň nováčků.

TJ Velká Polom
Stadtherr Jan hráč: Penaltou jsme se nenechali rozhodit a přidali další branky, které rozhodli utkání. Soupeř ale předvedl pěkný bojovný výkon.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , T. Mrázek [-] (46. M. Waszut [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] (81. M. Pračikov [-] ) , D. Stoklasa [-] (46. V. Kocian [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] (86. J. Kučera [-] ) , J. Pešek [-]

TJ Velká Polom
D. Plohák [-] - J. Rychlý [-] (28. J. Kopřiva [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stadtherr [-] , V. Vaněk [-] (80. F. Hyrdel [-] ) , P. Šmída [-] , J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] (40. P. Strakoš [-] ) , D. Cihlář [-] , P. Zahradník [-] , J. Chmel [-] (46. P. Sztefek [-] )

ŽK: 9. P. Zahradník , 60. P. Šmída , 80. D. Cihlář .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BERAN Jan - HOŠEK Jiří, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2023 00:13
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
https://www.youtube.com/watch?v=HsHkEWrN6Og
14. 8. 2023 00:13
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
https://www.youtube.com/watch?v=HsHkEWrN6Og

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích