Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmar Vřesiny, pět gólů Šilheřovic


Branky


9

Vřesina si po první výhře nad Rychvaldem mohla věřit i proti Šilheřovicím. Šilheřovice naopak na první výhru stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří byli aktivní, dobře kombinovali a drželi se na míči. První branka utkání přišla ve 24. minutě, autorem branky byl hostující Petr Patrik. Jenom o 6 minut později, po krásném centru Vítězslava Čecha udeřil hlavou Petr Boček. Ale ze strany domácích všechno k prvnímu poločasu, naopak po faulu v pokutovém území se naskytla příležitost hostům, kteří jí nepohrdli a Antonín Herák úspěšně proměnil. Do šaten tedy odcházeli hosté ze Šilheřovic s jednobrankovým náskokem. Od 36. minuty hrály Šilheřovice bez vyloučeného Františka Václavíka.

 

Druhý poločas už celkově hosté kontrolovali, domácí Vřesinu prakticky k ničemu nepouštěli až na pár šancí, kdy ale domácím chyběla finální přihrávka a po dalších třech brankách už bylo jednoznačně rozhodnuto, v 68 minutě se prosadil Redzina a následně v 75 a 77. minutě Valigůra a opět Redzina. Šilheřovice si na půdě Vřesiny připsali první tři body a můžou pokračovat dál.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí družstva Ondřej Karel Teichmann: V utkání nám níc nevycházelo, soupeř těžil z našich chyb.




Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Stoklasa [-] (79. J. Kučera [-] ) , P. Strakoš [-] (46. M. Troják [-] ) , J. Pagáč [-] (46. M. Pračikov [-] ) , J. Pešek [-]

TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - M. Vojtek [-] , O. Sládek [-] (80. R. Kostka [-] ) , F. Václavík [-] , D. Lukáš [-] (76. V. Korytář [-] ) , D. Lukáš [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , A. Herák [-] , P. Petr [-] , M. Valigůra [-]

ŽK: 29. P. Strakoš , 36. V. Čech , 44. F. Rončka , 71. D. Stoklasa - 6. M. Valigůra , 12. D. Lukáš , 41. O. Sládek . ČK: 36. F. Václavík .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: REVAJ Jakub - JANTOŠ Pavol, CHMIEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích