7:3
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice v Záblatí, penalta a dobrý druhý poločas


Branky


9. L. Pilch , 13. J. Skokan , 26. D. Dendis , 32. D. Dendis (p.) , 67. D. Socha , 84. D. Socha , 92. P. Orihel - 53. J. Pešek , 62. V. Čech , 72. M. Boháč
10

Do Záblatí přijel nováček z Vřesiny a hned z úvodu utkání bylo jasné, že proti sobě má aspiranta na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Né pětku né!

Průběh prvního poločasu byl víc než jasný, hosté se snažili bránit a kombinovat, to se jim ale moc nevyplácelo. Po chybách přišel také úder, hned po devíti minutách musel brankář Bukovec ze své sítě vytáhnout poprvé balón po střele Pilcha, to ale nebylo bohužel všechno a hosté jen o čtyři minuty později opět inkasovali, tentokrát z kopačky Josefa Skokan. Vřesina se bohužel do žádných šancí nemohla dostat, většina jejich akcí skončila na obraně soupeře, jedinou šancí byl centr z přímého kopu a následnou hlavičkou, která ale skončila v rukavicích domácího brankáře. Naopak Záblatí nepolevovalo a přidalo ve 26. minutě další branku, o kterou se postaral Dendis, který jen o dalších šest minut přidal druhý gól z penalty, takže hosté vedli už o čtyři branky. Fakt že hosté vůbec v prvním poločase soupeře nijak neohrozili, prokázala i 39. minuta, kdy Roncka střelou z pravé strany opět jen prověřil brankáře Hekeleho, který míč chytil do svých rukou. Hosté doufali, že nepřijde pátý úder, který nakonec naštěstí nepřišel, přesto ale hosté odcházeli do šaten s čtyřbrankovou ztrátou.

Tři góly hostů.

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně hostům, kteří do něj vstoupili víc než dobře a následně také v 53. minutě udeřili, když si Jirka Pešek naběhl do středu hřiště a dalekonosnou střelou propálil úplně vše, co mu stalo v cestě a snížil stav utkání. Jen o devět minut později se hostům povedlo zase snížit skóre, tentokrát to byl Vítězslav Čech, který si vybojoval sám míč ve vápně a na dvakrát propálil gólmana a snížil tím stav na rozdíl už jen dvou gólů. Nadšení ze snížení, ale hostům vydrželo jen pouhých pět minut, když se v 67. minutě prosadil Dušan Socha. Vřesina už dokázala jen jednou snížit, Záblatí ale přidalo ještě další dva góly, které vstřelil Socha a Orihel. Záblatí tedy vyhrálo vysokým výsledkem 7:3 a přiblížilo se Ostravě Jih na rozdíl 5 bodů, s tím že je čeká dohrávka s Hatí.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: Soupeř hrál velmi naivně, byl na úrovni spodku B třídy.

TJ Vřesina
Vedoucí klubu Ondřej Karel Teichmann: začátek zápasu jsme začali dobře, ale následně po naši fatální chybě a klasických chybách ve standardních situacích jsme jim darovali góly a od této chvíle ukazuje Záblatí své důvody proč je pravidelně na špici tabulky. ve druhém poločase jsme měli vynikající vstup a pomalu se učíme hrát tyto zápasy a kvalita hry roste.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - D. Dendis [-] , J. Skokan [-] (62. D. Socha [-] ) , L. Poštulka [-] (28. J. Stošek [-] ) , T. Rozsíval [-] , D. Bratovanov [-] , L. Walecki [-] , T. Janoš [-] , P. Bijok [-] , L. Pilch [-] (77. P. Socha [-] ) , M. Šindler [-] (62. P. Orihel [-] )

TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Pešek [-] (89. J. Pagáč [-] ) , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] (46. V. Kocian [-] ) , F. Rončka [-] , D. Stoklasa [-] (63. M. Pračikov [-] ) , T. Mrázek [-] (46. M. Troják [-] ) , P. Strakoš [-] (73. O. Kocián [-] ) , J. Pešek [-]

ŽK: 35. T. Rozsíval - 13. V. Čech , 51. J. Bukovec , 75. M. Pračikov , 77. M. Pešek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHÝLEK Martin, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích