1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaná partie v Hati


Branky


10

Utkání dvou týmů, které jsou prozatím bez výhry, dalo se předvídat, že oba celky budou hrát vyrovnaný fotbal a nikam se nebudou hrnout, čemuž průběh nasvěčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby se trestají

Domácí do utkání vstoupili velmi aktivně, vytvářeli si příležitosti, což se v 9. minutě proměnilo v gól, když Olecký našel přesnou přihrávkou Machallu, který se tváří tvář brankáři nemýlil. Hosté se poté dostávali více do hry a hra se začala vyrovnávat, ale jejich šance zmařila buď obrana Hatě nebo brankář Wozniak. Hať také nedokázala využít svých šancí a dokonce poločasu už změna stavu nepřišla.

Vyrovnání aneb nedáš dostaneš

Druhý poločas měl tedy alespoň ze začátku podobný průběh, jako ten první. Postupně ale docházel hráčům Hatě dech a Petřkovice se dostávaly více do hry. Vytvářely si více šancí, obrana Hatě ale stále držela pevně a vyrovnání nepřicházelo. Největší šanci na navýšení skóre měl domácí Šindler, ten ale hostujícího brankáře Šráčka nedokátal překonat. Petřkovice nadále ohrožovaly bránu domácích, čehož v 75. minutě zužitkovaly a vstřelily vyrovnávající branku, když po zaváhání obrany domácích z úhlu překonal brankáře Woznika Lacina. Do konce utkání už nic zásadního nepřišlo a oba týmy se rozloučili remízou.

V 90. minutě nebyl hostům uznán gól, kvůli ofsajdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Hráč Matěj Kupka: Zápas skončil zaslouženou remízou.

FC Odra Petřkovice
Trenér Petřkovic Brančík: Body jsme v Hati nechali svou vlastní neschopností.



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Mikula [-] , F. Olecký [-] , L. Mikula [-] , A. Šindler [-] (77. V. Bedrlík [-] ) , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (86. D. Štverka [-] ) , T. Ochvat [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] - D. Fojtík [-] (46. D. Kotala [-] ) , J. Curus [-] (46. R. Bandy [-] ) , L. Kundrát [-] - M. Telnar [-] - M. Vošvrda [-] (61. D. Fekete [-] ) , M. Činčala [-] , D. Körner [-] , J. Adámek [-] (71. A. Lacina [-] )

ŽK: 54. F. Olecký - 83. D. Kotala .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: HERDA Tomáš - IVANSKÝ Lumír, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů