0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři fíky, penalta


Branky


34. N. Sýkora , 45. M. Rygol , 74. T. Herák
13

V sedmém kole proti sobě stály dva celky, s celkem rozdílnou náladou. Vítkovice se vezou na perfektní vlně, kde se můžou pyšnit tím, že zatím jsou neporaženy. Naproti tomu Polom se nejen herně, ale i bodově trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka a spojnice

První poločas se nesl v aktivním průběhu hostů, kde měl Nicolas Sýkora hned ze startu velkou šanci, kterou neproměnil, následně ze standartní situace hlavou Sýkora taktéž neproměnil, poté do třetice šel sám z boku na brankáře, umisťoval na zadní tyč, ale chybělo mu štěstí. Po třiceti minutách se už štěstí přiklonilo na stranu Vítkovic, když v 34. minutě po krásné akci, kde Holcman centroval ze strany na zadní tyč, tam Oleg sklepával na Sýkoru, který míč předložil Herákovi, ten ale nastřelil jen brankáře, jenomže následně dorazil míč k tyči Sýkora. Vítkovice chtěly přidat druhý gól, což se povedlo, Martin Rygol v 45. minutě vyslal na brankáře dalekonosnou ránu, která sice skončila na spojnici, ale nakonec se od zad brankáře odrazil míč do brány. Hosté odcházeli do šaten s dvoubrankovým polštářem.

Penalta, tři a dost

Druhý poločas si hosté v šatně řekli, že chtějí hrát jednoduše a nepustit soupeře k ničemu. Znovu se do zakončení tlačil Sýkora a následně Herák, ale oba pokusy byly neúspěšné. Domácí poté zahrozili, ale brankář Hypš byl pohotový a se střelou si poradil. Radek Vítek poté krásně prošel obranou, ale v pokutovém území byl faulován, následný pokutový kop proměnil Herák a skóre bylo 3:0 pro hosty. Poté hráč Polomi prověřil krásnou střelou opět pozornost hostujícího brankáře Hypše, který střelu vyrazil na roh. Utkání už nic zajímavého nenabídlo, Vítkovice si po dalším skvělém výkonu odváží tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Utkání jsme vyhráli zaslouženě, kluci předvedli skvělý výkon.



Sestavy


TJ Velká Polom
D. Plohák [-] - J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] , D. Cihlář [-] (72. D. Schlossarek [-] ) , V. Vaněk [-] (46. A. Rychlý [-] ) , J. Kopřiva [-] (72. P. Zahradník [-] ) , P. Šmída [-] , P. Strakoš [-] , J. Stadtherr [-] (72. P. Sztefek [-] ) , F. Hyrdel [-] (72. J. Tománek [-] ) , J. Chmel [-]

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - A. Tobola [-] , K. Tarasenko [-] , M. Rygol [-] (75. A. Sýkora [-] ) , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] , T. Herák [-] (87. J. Štirba [-] ) , J. Holcman [-] (85. G. Koulizakos [-] ) , J. Hloch [-] , O. Tarasenko [-]

ŽK: 23. P. Šmída , 40. J. Kopřiva - 40. L. Tydlačka .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, KAPLER Maxim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích