V. Čech 22. (vl.)
M. Leščák 84.
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 14:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další zaváhání Jihu


Branky


22. V. Čech (vl.) , 84. M. Leščák - 50. V. Kocian , 55. M. Pračikov
12

V 8. kole po předchozím zaváhání doufal domácí Jih v lepší výsledek proti Vřesině, průběh tomu hlavně v prvním poločase nasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o jednom gólu

V prvním poločase domácí měli velký tlak a vytvářeli si řadu šancí, kterým odolávala jak obrana, tak brankář hostů. V 22. minutě při smůle hostů si dal vlastni gól Vítězslav Čech. Pokračování bylo prakticky stejné i po gólu, Jih pokračoval ve svém tlaku, ale další branku se dát nepodařílo. Všemu mohlo být i jinak, v 15. minutě mohl jeden z hráčů Vřesiny dostat červenou kartu, což se ale nestalo. Do konce poločasu se už nic víc neudálo a do šaten domací odešli s jednobrankovým vedením.

Pouze bod

Druhý poločas se domácím hlavně ze startu moc nepovedl, přišla 50. minuta a také vyrovnání z kopačky Kociána. Jen o pět minut později se prosadil Pračikov a hosté šli do vedení. Jih poté dobýval branku Vřesiny, ale stále marně, přestože podpora Ultras Debl fans byla skvělá, tak se stále domácím nedařilo srovnat. Až v posledních minutách přišel s vyrovnáním kapitán domácích Martin Leščák. V utkáni se ani jednomu z týmů už gól dát nepodařilo a tudíž si týmy rozdělili body.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Trenér Petr Moučka: První poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem, v druhém poločase nastala naše typická desetiminutovka, kde jsme ze dvou střel inkasovali dvě branky. Z utkání máme pouze bod, klidně jsme mohli vyhrát 8:2, ale jenom jsme remizovali.

TJ Vřesina
Vedoucí mužstva Ondřej Karel Teichmann: Odehráli jsme zápas na těžkém terénu, bod je zlatý.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
L. Piter [-] - P. Sporina [-] , F. Chrašč [-] , D. Gregor [-] (75. J. Podžorski [-] ) , R. Stojan [-] (65. T. Korbačka [-] ) , F. Matiášek [-] , M. Leščák [-] , A. Georgiovský [-] , M. Konečný [-] , L. Machala [-] , J. Georgiovský [-] (65. P. Hampel [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - F. Rončka [-] , P. Boček [-] , J. Pešek [-] (46. M. Boháč [-] ) , M. Waszut [-] (14. M. Pračikov [-] ) , V. Čech [-] , M. Pešek [-] (69. D. Stoklasa [-] ) , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] , T. Mrázek [-] , M. Troják [-] (86. Z. Říha [-] )

ŽK: 30. D. Gregor , 67. L. Machala , 69. P. Sporina , 86. M. Konečný - 29. J. Pešek , 66. P. Boček , 90. V. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - ŠEVČÍK Jan, PAVLIŠINEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Martin Kapler
Tip experta: výhra domácích

Letos Ostrava-Jih vypadá mnohem lépe než loni a Vřesina venku neboduje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích