3:1
(1:1)
38. M. Burý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Pilcha, brejky hostů


Branky


32. J. Stošek , 71. L. Pilch , 82. L. Pilch - 38. M. Burý
12

V 8. kole se střetl lídr ligy Záblatí s Darkovicemi, které jsou v docela rozdílné situaci a rády by své špatné výsledky změnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Hosté v prvním poločase ze začátku víceméně bránili a hráli na brejky. Darkovice hlavně díky své organizovanosti domácím docela dlouhou dobu odolávaly, ale v 32. minutě se po rohovém kopu prosadil Jan Stošek a Záblatí šlo do vedení. Vedení domácím dlouho nevydrželo, hned po 6. minutách se prosadil hostující Michal Bury po chybě obrany Záblatí. Do kabin tedy oba celky odcházeli s vyrovnaným skóre 1:1.

 

 

Brejk domácích

Hostům bylo už v kabině jasné, že Záblatí hned od startu druhého poločasu bude chtít rychle vstřelit gól, také tomu tak bylo, Záblatí hosty zatlačilo, nakopávali ze stran míče do šestnáctky, ale při štěstí hostů se domácí gól dát nepodařilo. Poté tlak domácích lehce polevil, Darkovice se díky tomu dostaly do šance, kterou ale pro mě je nedokázaly. Domácím se potom po rohovém kopu hostů podařilo dostat do brejkové situace, kterou nakonec využil Pilch a Záblatí šlo do vedení. Hosté poté chtěli ještě zdramatizovat zápas, to se jim ale nepovedlo. Domácí nakonec přidali ještě třetí branku, trefil se znovu Pilch a Záblatí si připsalo výhru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Hráč Dominik Novák: Soupeře jsme sice potrápili, ale vyhrál zaslouženě



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - J. Skokan [-] (83. J. Tomáš [-] ) , P. Bijok [-] (83. L. Hájek [-] ) , T. Rozsíval [-] , L. Pilch [-] , D. Socha [-] , D. Dendis [-] , J. Stošek [-] , P. Orihel [-] , M. Šindler [-] (76. P. Socha [-] ) , D. Bratovanov [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - D. Novák [-] (31. A. Pieknik [-] ) , J. Míl [-] , L. Poštulka [-] , P. Tannenberger [-] , J. Voldán [-] , D. Lukáš [-] , M. Burý [-] (88. T. Lipnický [-] ) , J. Vyletělek [-] , P. Michálek [-] , J. Michalák [-]

ŽK: 68. M. Šindler - 68. J. Vyletělek , 79. A. Pieknik , 83. D. Lukáš .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: SVOBODA Marian - REVAJ Jakub, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Martin Kapler
Tip experta: výhra domácích

Záblatí je našlapané, nebudou pouštět vůbec body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích