FOTO: Demolice na Vřesině


Branky


14

Vřesina soutěží neprochází vůbec špatně, což dala jasně najevo v 9. Kole Hlubině, se kterou si velmi hladce poradila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do zápasu

V utkání byli favorité hosté z Hlubiny, kteří se drží na čtvrtém místě tabulky, kdežto Vřesina sice není o moc pozadu, je jen o dvě místa za Hlubinou, ale jelikož Hlubina byla už od startu ligy jedním z favoritů na postup, dalo se čekat, že to Vřesina jednoduché mít nebude. 

Vstup do utkání vyšel jednoznačně lépe domácím, když už ve 3. minutě se dostali do velké šance, ale pokus Trojáka skončil jen na brankáři hostů. V 6. minutě se už domácí mohli radovat, když se Jiří Pešek s Martinem Boháčem dostali do úniku, který následně proměnil Boháč a Vřesina šla do vedení 1:0. Hlubina se od nějaké 20. minuty dostávala do hry a ve 24. minutě se povedlo vyrovnat hostujícímu Bockovi. Domácí se dostávali do dalších šancí, z čeho nakonec vyplynul další gól na 2:1 dalekonosnou střelou upravil Jiří Pešek. Tím prakticky skončil první poločas a Vřesina si do druhého poločasu odnášela jednogólový náskok.

Sedm gólů

Druhý poločas doopravdy nebyl pro fanoušky defenzivního fotbalu, což odstartoval v 63. minutě Vojtěch Kocián gólem do prázdné brány a následně jen o 5. minut později přidal druhý gól, když se prosadil po rohovém kopu. Jen o dvě minuty později Hlubina snížila po gólu Skýby, ale to bylo ze strany hostů bohužel vše, zápas se pak odehrával na druhé straně. Přišla 71 a 75. minuta, když se nejprve prosadil Troják po samostatném úniku a následně Boháč přidal druhý gól, když zakončil sám svou akci. Následně ještě v 89. a 90. minutě nejprve upravoval na 7:2 a následně na konečných 8:2 David Stoklasa. Utkání bylo velmi pohledné pro oko diváka a domácí museli tři body proti zkušenému a velmi dobrému celku z Hlubiny těšit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí týmu Ondřej Karel Teichmann: Super utkání proti kvalitnímu soupeři, které má velmi vysoké parametry. V druhem poločasu jsme jasně dominovali a až na pár výjimek k ničemu hosty nepustili.




Počet diváků: 250. Rozhodčí: BOLEC Jakub - BEDNÁŘ Marcel, LOJEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů