2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plichta ve Vřesině


Branky


11

13. kolo nasvědčovalo vyrovnané utkání mezi Vřesinou a Petřkovicemi. Fotbal byl na oko velmi pěkný, plný útočného fotbalu a šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný začátek

Vstup byl z obou stran velmi aktivní, na první branku se příliš dlouho nečekalo, v 5. minutě po centru či nákopu Čecha se k míči dostal Pešek a ten potvrdil dobrou formu, když zakončil na vzdálenější tyč, tím otevřel skóre zápasu! Bohužel vedení domácím vydrželo pouhých pět minut, v 10. minutě totiž stav utkání srovnal Adámek. Ve 32. minutě centroval Pešek do vápna, následná hlavička Kociána svůj cíl bohužel pro domácí nenašla. V závěru poločasu se do šance dostal Boháč, ten ale trefil pouze stojnou nohu brankáře Šráčka. Poločas skončil za remízou 1:1.

Kopírka

Druhý poločas byl prakticky jako přes kopírku, s téměř stejným scénářem jako ten první. Do vedení se ale dostali tentokráte hosté, když se už po dvou minutách druhé půle prosadil Telnar a otočil stav utkání 1:2. Opět vedení dlouho nevydrželo, když se už v minutě domácím povedlo vyrovnat zásluhou Kociána, který Čechův centr zakončil k tyči 2:2. V 78. minutě se do šance dostal Stoklasa, s jeho pokusem si ale brankář Šráček věděl rady. V 90. minutě už to vypadalo, že Vřesina si vezme další dva body, když hosty zatlačila až do vápna, nakonec se bohužel domácím vstřelit vítěznou branku nepovedlo a tak si oba týmy odnesli bod, nutno říci, že to byla zasloužená remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Karel Teichmann Vedoucí týmu: První poločas se hrál hodně útočný fotbal, pohledný pro fanouška, kde jsme si vytvořili šance. Ve druhém poločase pokračoval stejný obrázek hry, šance byly na obou stranách. Před zápasem jsem říkal, že bod by byl dobrý, po něm říkám, že každý měl své šance a asi je bod skutečně dobrý.




Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] (68. T. Mrázek [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] , M. Troják [-] (68. D. Stoklasa [-] )

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] (46. D. Körner [-] ) - L. Kundrát [-] , J. Curus [-] (65. A. Lacina [-] ) - M. Telnar [-] - M. Vošvrda [-] , D. Fojtík [-] , M. Činčala [-] , J. Adámek [-] (82. D. Fekete [-] ) , M. Václavík [-] (65. D. Kotala [-] )

ŽK: 10. M. Boháč , 80. O. Kocián - 17. M. Činčala , 53. M. Telnar , 74. J. Vančo .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Priesol Daniel - LEVINGER Milan, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:05

Tip: výhra hostů

Petřkovice se dostaly do formy, Vřesina asi bude zlobit, nicméně by Petřkovice měly urvat 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:45

Tip: výhra hostů