Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jižané zvládli poslední utkání


Branky


10

V posledním utkání Hať na svém hřišti přivítala Ostravu-Jih, Utkání velmi poznamenal stav hrací plochy, který byl kvůli špatnému počasí velmi podmáčený. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný začátek domácích

Ze startu dělal povrch problém hlavně hostům, díky tomu se hráči Hati dostali do několika šancí, ze kterých ale nic vytěžit nedokázali. Naopak ve 14. minutě dokázal využít špatné komunikace domácích Jakub Němec a dostal svůj tým do vedení. Domácí chtěli vyrovnat, což jsem jim ale nedařilo, naopak Jižané vstřelili dvě branky, ale ty jim neuznal rozhodčí. Poločas skončil za stavu 0:1.

Pouhé snížení

Hati se vstup do druhého poločasu vůbec nepovedl a hned po 3. minutách se prosadil hostující Gregor.- 0:2 Domácím se povedlo hned po chvíli vyrovnat, když se v 52. minutě Olecký dostal k odraženému míči po přímém kopu a prostřelil obranu soupeře. Jižané poctivou prací v defenzivě už domácím nic nedovolili, naopak v závěrečných 5. minutách se prosadili Hampel a Adam Georgiou. Jih si v posledním zápase připsal tři body a drží se na čtvrtém místě, za Záblatím se kterým mají stejný počet bodů a na druhou Hlubinu a první Vítkovice ztrácí jen tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Kupka Matěj vedoucí klubu: Soupeř svou poctivou obranou nás kromě snížení už k ničemu nepustili a potvrdil roli favorita.




Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - F. Olecký [-] , L. Mikula [-] (68. D. Bach [-] ) , A. Šindler [-] (46. R. Hruška [-] ) , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (84. V. Bedrlík [-] ) , T. Ochvat [-] , M. Ochvat [-] (87. D. Starowicz [-] ) , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

FC Ostrava-Jih
M. Král [-] - M. Gaži [-] , P. Hampel [-] , J. Němec [-] , J. Podžorski [-] (70. A. Pavlišinec [-] ) , P. Sporina [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] (40. J. Georgiovský [-] ) , M. Leščák [-] , A. Georgiovský [-] , L. Machala [-]

ŽK: 45. A. Heglas , 84. L. Cigan - 53. J. Georgiovský , 63. J. Podžorski , 68. J. Němec , 72. P. Sporina .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - THIEMEL Karel, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:08

Tip: výhra hostů