3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov ukořistil první tři body, na Slovanu jej nezastavilo ani krátké oslabení po boxerské vložce


Branky


27. M. Nosek , 56. M. Vojta , 87. D. Štec
12

Dva nováčci v soutěži zažili odlišný start do nového ročníku. Ve vzájemném utkání se ale dosavadní role obrátily. Smíchov měl v sobotu při pokusech z delší vzdálenosti dobře seřízená mířidla a díky tomu byl stále o krok před soupeřem. A právě o jeden krok v podobě gólu byli hosté po konci zápasu šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený vstup do zápasu zažili hosté ze Smíchova. Už ve 3. minutě otevřel skóre krásnou ranou z dálky Tobrman. V 27. minutě ale stav utkání srovnal za domácí Nosek, který využil chybu hostující obrany. Vedení si zpět ale vzali opět hosté. Smíchov byl další brance blíže a v 33. minutě jej také poslal do vedení Míčka. Ještě nadějnější pozici připravil Smíchovu před druhým poločasem ve 43. minutě svým druhým gólem Tobrman. 

V druhém poločase uděřili první domácí. V 56. minutě si věděl rady v dobré pozici Vojta. Smíchov ale neotálel a našel i druhého svého dvoubrankového střelce. V 65. minutě se jím stal Míčka. Dostatečný náskok si hosté drželi i přes převahu a zvýšený počet příležitosti na straně Slovanu až do 87. minuty. To si nejprve spletl sporty Šilhánek, který byl za úder pěstí na polovině hřiště vyloučen. Z následné akce pak snížil na rozdíl jedné branky Štec. Více už ale Slovan nestihl, a tak všechny body odvezl Smíchov.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Vyrovnané utkání, které mohlo skončit na obě strany. Dostali jsme 3 góly po krásných střelách z dobrých 25metrů. To se taky nepovede každý den. Každopádně se projevuje, že naše oba týmy kosí zranění. Tohle utkání bychom v normální sestavě zvládli.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Konečně můžu psát hodnocení vyhranýho zápasu. Chtěl bych napsat, že to bylo celou dobu pod kontrolou a vždycky jsme jen Slovanu dali čuchnout, aby to bylo atraktivnější pro diváky, ale úplně tomu tak není. Hru jsme kontrolovali v prvním poločase, který Tobič odstartoval fantastickou ranou z dálky. Kaňkou pro nás byla moje chyba, kterou jsem soupeři nabídnul vyrovnání. Nicméně poločas 1:3 byl super výsledek. V druhý půli už to pro nás bylo hlavně o bránění a Aleš musel předvést několik těžkých zákroků. Po boxerské vložce jsme dohrávali v 10 lidech a poslední minuty jsme vyloženě ukopali. Konečně jsme tak připsali 3 body do tabulky a může se nám o něco lépe dýchat. Musíme na to však navázat v dalších zápasech.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - M. Vričan [-] (54. F. Štich [-] ) , J. Tomášek [-] , L. Mareška [-] , P. Nožička [-] , M. Vojta [-] , L. Boula [-] (26. D. Popule [-] ) , A. Marochko [-] (46. D. Štec [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (81. R. Shevchuk [-] ) , M. Nosek [-]


ŽK: 65. J. Komínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠPELINA Jan, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Smíchov protrhne bodovou smůlu a ze Slovanu si stejně jako áčko odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů