Újezd ukázal sílu


Branky


41. J. Homba , 43. L. Doseděl , 68. T. Linha
9

TJ Sokol Újezd - tým, který podle názorů fandů nejvíce posílil svůj kádr. Jak na tom ale opravdu je? První kolo se v Újezdu nehrálo pro nezpůsobilý terén, takže odpovědi se všichni dočkali až nyní. Je na tom výborně a rozhodně je na místě ho řadit mezi kandidáty na postup. V Holicích si s béčkem poradil jednoznačně 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčové slepené góly před pauzou

V Újezdu se první kolo z důvodu špatného terénu nehrálo a domácí to muselo hodně mrzet. Souboj s Dražkovicemi, tedy s nováčkem Okresního přeboru Pardubice, byl ideální příležitostí se rozehrát na silnější soupeře.

Nic naplat, první, kdo prověřil kvalitu a sílu Újezdu, bylo holické béčko, a to není snadný protivník.

První poločas mnoho šancí nenabídl, hra byla vcelku vyrovnaná a velmi dlouho nebyla k vidění žádná přesná střela na bránu. Oba gólmani se trochu nudili. Domácího Ondru Kroutila vytrhly z letargie až dvě akce těsně před poločasovou přestávkou. Obě byly ovšem gólové a pro samotné utkání naprosto zásadní.

Po chybách holické defenzívy běželi ve 41.minutě na Kroutila dva hráči a o dvě minuty později dokonce tři. Výsledek nepřekvapil - dvoubrankové vedení do šatny zásluhou Homby a Doseděla.

Jalová ofenzíva Holic

Problémem Holic byla v neděli jalová ofenzíva, jindy forward Jakub Černý hrál na stoperu a absence kanonýra Kovaříka byla prostě znát. Domácí se snažili vsítit kontaktní branku, aby utkání alespoň zdramatizovali, leč marně.

Naopak v 68.minutě zvýšil po kombinačním ťukesu Linha na 0:3.

Holické béčko tak nepotvrdilo získaný bod z úvodního kola v Srchu. Újezd podal zodpovědný, týmový výkon, který udělal radost trenérům i fanouškům.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Ondřej Kroutil, brankář: "Újezd nás uběhal. U druhého gólu na mě šli sami tři soupeřovi hráči, to jsem snad ještě nezažil."




Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - D. Valenta [-] , J. Tláskal [-] , V. Klasovitý [-] , J. Krpata [-] (77. A. Starý [-] ) , D. Kudrna [-] , T. Kopřiva [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , T. Velinský [-] (70. J. Matyáš [-] ) , J. Velinský [-] (51. T. Sochůrek [-] )

Sokol Újezd
M. Jandák [-] - J. Homba [-] (77. G. Bendig [-] ) , J. Bendig [-] (46. T. Linha [-] ) , L. Doseděl [-] (77. D. Hanáček [-] ) , F. Gočaltovský [-] , J. Rozsévač [-] (46. J. Balog [-] ) , M. Urbanec [-] , M. Molnár [-] (46. Š. Mindek [-] ) , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-]

ŽK: 26. J. Rozsévač .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - PEČINKA Ondřej, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Fenyk
Tip experta: remíza

To bude velmi atraktivní souboj dvou ambiciózních týmů, zejména hosté si brousí zuby na titul a postup. Posílili a odvezou si minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích