Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick z lásky


16

Geniální tah vymyslel v souboji o první místo tabulky mezi béčkem Pardubiček a Titanicem Srch trenér domácích, když svátečně motivovaného Ondřeje Pečinku poslal místo do zálohy překvapivě na hrot útoku. Zamilovaný útočník vstřelil hattrick za pouhých 16 minut hry a věnoval ho z lásky své přítelkyni, která v den zápasu slavila narozeniny. Pardubičky nakonec po skvělém výkonu zvítězily 6:1 a staly se novými lídry okresu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motivace jako hrom

Po pátečním zaváhání Sezemic v Holicích bylo přítomným osmi desítkám fandů jasné, že kdo vyhraje vzájemný duel mezi Pardubičkami "B" a Srchem, půjde do čela tabulky. Takže motivace jako hrom!

Domácí nenechali nic náhodě a posílili sestavu o několik hráčů svého "A" týmu. To hosté na tom byli o poznání hůře a možná už tady lze najít jednu z příčin konečného výsledku. Sice s kapitánem Maivaldem, ale bez Rolinka s Kuchtou, tj. bez dvou nejlepších hráčů z posledního kola s Dřítečí.

Výjimečnou motivaci měl i Ondřej Pečinka, za postranní čárou mu v nové roli forwarda fandila jeho přítelkyně, slavící ten den narozeniny. A domácí fotbalista jí věnoval krásný dárek v podobě hattricku za pouhých 16 minut hry!

Již v 6.minutě utekl obraně Srchu Dojčán, zasekl a trochu ze zmaru přihrál Pečinkovi. Ten neváhal a podél vyběhnuvšího Mičjana zacílil poprvé - 1:0.

Jako přes kopírák se odehrála další situace v minutě 8., spolupráce stejných hráčů a na bližší tyči skórující Pečinka - 2:0.

A do třetice v hlavní roli Dojčán - Pečinka! V 16.minutě střela prvně jmenovaného trefila hrdinu úvodních minut kamsi do kolena a míč k překvapení všech skončil potřetí za zády Mičjana - 3:0.

Úspěšný autor běžel oslavit svůj hattrick polibkem s přítelkyní.

Po takovém úvodu jako z pohádky nastalo přece jen uklidnění hry. Hosté se snažili vzpamatovat, ale šance nepřicházely, neboť skvěle pracovala domácí defenzíva v čele se stoperem Kolečkem a gólmanem Veselým.

Ve 40.minutě přišel čtvrtý úder Pardubiček, když dlouhý balón od Pečinky skvěle zužitkoval Krejčí - 4:0.

Hostům se přece jen podařilo minutu před poločasovou pauzou proměnit nadvakrát pokutový kop Kopeckým - 4:1.

Pardubičky vedení v klidu udržely

Druhý poločas už nebyl tak divoký jako ten první, domácí si udržovali převahu, ale dopředu se již tak nehrnuli. 

Titanic hrozil hlavně střelami z dálky, do vyložených příležitostí se nedostával. Sebevědomí hostům ještě více nahlodal výborný Jan Dojčán, který v 50.minutě dotáhl svou individuální akci až do prázdné brány - 5:1.

Hosté v tu chvíli pochopili, že výsledek z loňské sezóny, kdy za Foxconnem vyhráli 1:4, se opakovat v žádném případě nebude.

Konečnou tečku pak dala zápasu branka v 90.minutě, kdy střídající Kubista vyzval Dojčána ke druhému gólu v zápase - 6:1.

Pardubičky v neděli jasně prokázaly, že na prvním místě Okresního přeboru Pardubice nejsou nedopatřením, když vyhrály ve všech šesti dosavadních utkáních. V příštím kole se tak všichni příznivci této soutěže mohou těšit na další TOP zápas, kdy právě lídr tabulky zavítá na půdu druhého ambiciózního Újezda.

Lepší pozvánku na fotbal si snad ani nelze přát.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Soupeře jsme dnes přehráli kvalitou, rychlostí a snad i potěšili lačné oko diváka. Dnes utkání rozhodla zejména trojice hráčů Koleček - Pečinka - Dojčán."




Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - F. Krejčí [-] (76. A. Troják [-] ) , O. Pečinka [-] , M. Hofman [-] (63. M. Kubista [-] ) , T. Vojtěch [-] , P. Münzberger [-] (46. J. Čunderle [-] ) , B. Hlavinka [-] (70. O. Hátle [-] ) , J. Dojčán [-] , M. Svoboda [-] (46. O. Podsztavek [-] ) , D. Martan [-] , J. Koleček [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - P. Pavlíček [-] , H. Kopecký [-] , D. Lietavec [-] (46. T. Urbanec [-] ) , P. Fišar [-] (65. D. Orts [-] ) , M. Práchenský [-] , J. Maivald [-] , R. Beran [-] , F. Lukeš [-] , L. Trupl [-] , P. Homola [-]

ŽK: 27. F. Lukeš , 58. M. Práchenský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - VONDRUŠKA Daniel, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Nývlt
Tip experta: remíza

Velmi zajímavý duel týmů z popředí tabulky. Pro nás by byla ideální remíza, aby se mohla soutěž trochu bodově srovnat.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů