Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na peklo platí Kříž


Branky


18

SK Starý Mateřov se dvěma výhrami dostával do laufu a pro utkání v Mikulovicích sliboval domácím fotbalové peklo. Jak známe z filmů a literatury - na pekelné síly platí kříž! A ten Mikulovice mají. V 77.minutě vstřelil Jakub Kříž vítězný gól a v závěru pečetil výhru Mikulovic 5:3 Petr Nováček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Mikulovice se v letošní sezóně prezentují velmi kompaktními výkony a přináší jim to cenné body. Remízami se nezdržují a i první poločas tyto skutečnosti naplňoval.

Vyrovnaný začátek zápasu se začal naklánět k potěšení pádesátky diváků ve 28.minutě, kdy po závaru ve vápně ještě několik pokusů Svichkar dokázal zneškodnit, ovšem ten poslední Vojty Břízy již nikoli - 1:0.

Neuběhlo ani pět minut a bylo to 2:0. Na přihrávku za obranu si naběhl Štěpán a přehodil zkušeně vyběhnuvšího brankáře.

Zlou krev způsobila situace ve 34.minutě, po které hosté snížili stav. Při rozehrávce zvolil obránce Mikulovic přihrávku na brankáře Těšínského, ten se chtěl zbavit kličkou dotírajícího Žďáry a byl při tomto svém počínání sražen. Píšťalka rozhodčího Rambouska zůstala ke zděšení domácích němá a pro hostujícího kanonýra nebyl problém dopravit míč do osiřelé svatyně. Za následné protesty si Těšínský vykoledoval žlutou kartu, ale lze se mu jen těžko divit...

Ke stejné situaci došlo ve 40.minutě i na opačné straně hřiště při gólu Křivky na 3:1. Jeho souboj se Svichkarem byl vyhodnocen také jako čistý a přišla následně také žlutá karta brankáři Mateřova.

Peklo umlčel Kříž

Mateřov sliboval rozpoutat v Mikulovicích fotbalové peklo a to se mu povedlo ve druhém poločase.

V 58.minutě nejprve snížil po kombinační akci Žďára na 3:2 a v 72.minutě po rychlé akci po pravé straně poslal opět Žďára střílený centr do vápna Mikulovic. Míč se po několika odrazech hráčů a břevna ocitl v bráně, posledním, kdo míč nasměroval, byl Fenyk - 3:3.

Peklo se tak rozjelo na plné obrátky a Mikulovice vyhlížely nějakého hrdinu, který utne nekalé síly. Stal se jím symbolicky Jakub Kříž, neboť jak je obecně známo - na čerty platí kříž!

V 77.minutě po centru Tomáše Karlíka krásně přehodil hlavou Svichkara a znovu převážil vedení na stranu domácích - 4:3.

Přes snahu Mateřova si již domácí vítězství pohlídali, navíc v nastavení pečetil konečný výsledek na 5:3 po úniku Nováček.

 



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Martin Karlík, sekretář a hráč: "Nestává se často, aby oba brankáři dostali žlutou kartu za to samé a v jednom poločase."




Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - L. Křivka [-] , P. Štěpán [-] , V. Bříza [-] , J. Plesinger [-] (83. K. Dufek [-] ) , J. Kříž [-] , P. Nováček [-] , F. Červenka [-] , T. Karlík ml. [-] (91. J. Dynter [-] ) , J. Vencl [-] , V. Novotný [-]

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] , Z. Žďára [-] , D. Pozdník [-] , Z. Antonijevič [-] (89. J. Pavlas [-] ) , P. Nägele [-] , V. Polívka [-] , P. Hromádko [-] , M. Kučera [-] , P. Pich [-] , K. Veselák [-]

Počet diváků: 53. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, ŠKOLOUT František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Biben
Tip experta: výhra domácích

I když se Mateřov v posledních zápasech bodově zvedl, rozhodne domácí prostředí a Mikulovice potvrdí povinné vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů